FA & Capital One Cup

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.745
Поени од реакции
12.836
Јас мислам дека има проблем со нервите, не може да се контролира. Го истура бесот, па потоа се извинува. :D

Висока топка, он со нога иди... :LOL:
По твојава логика тогаш и ова е намерно...

Член од
14 април 2012
Мислења
33.028
Поени од реакции
67.956
Сериозен си?
Го одбутнува играчот па не го ни гледа после и штом го удира крева рака, се извинува.
По кифли отиде Паркер тогаш... среќа не му купи некое ребро.
Намерно можеби не е, ама невнимателно е, очекуваш да ти падне балон топка во 5 метри на нога и никој да не појде на истата.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
По кифли отиде Паркер тогаш... среќа не му купи некое ребро.
Намерно можеби не е, ама невнимателно е, очекуваш да ти падне балон топка во 5 метри на нога и никој да не појде на истата.
Добро де, не реков дека не е невнмателен стартот. И оној на Диаби што го постави Мојсо е невнимателен, тоа не значи дека е намерен. Не знам дали го пратиш муабетот ама стануваше збор за намера на Суарез да повреди некој играч.

Можеби има, не можам да тврдам ама мене искрено не ми текнува, поготово не во дресот на Ливерпул.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Јас сум еден од таквите.

Челзиња ве молам, без шеговити вадења и муабети од типот „ подобро вака, ќе иаме помалце натпревари“.

Со видеово го отупеа коа пред некоја сезона не тепаа у финалето :D

Ciao amore :pusigo:

Arrivederci ragazzo!
Bane Ivanovic!

:pusigo::pusigo::pusigo::pusigo::pusigo:

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
Добро де, не реков дека не е невнмателен стартот. И оној на Диаби што го постави Мојсо е невнимателен, тоа не значи дека е намерен. Не знам дали го пратиш муабетот ама стануваше збор за намера на Суарез да повреди некој играч.

Можеби има, не можам да тврдам ама мене искрено не ми текнува, поготово не во дресот на Ливерпул.
Невнимателноста во тој случај е од Тери. Таква ситуација е опасно да пружиш нога, камоли па глава.

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.745
Поени од реакции
12.836
Невнимателноста во тој случај е од Тери. Таква ситуација е опасно да пружиш нога, камоли па глава.
Не баш, ситуацијата е идеална за со глава, ама инстинктитот и од едниот и од другиот беше тој што беше и тоа се случи. Нити едниот ( Суарез ) ниту другиот ( Диаби ) немаа никаква намера да фаулираат/повредат.

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.745