FA & Capital One Cup

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Murinjo ako se nema radvano na trofei ne znam koj se ima.
Toj i Anceloti se edinstvenite treneri so imaat osvoeno liga na sampioni so dva razlicni kluboj, nekoj od trenerite ne znaj ni kako e da se igra vo liga na sampioni, znaci nastrana to so e aroganten, coekot ima osvoeno se so mozi da se osvoi zad sebe ima uspesna kariera, cela fudbalska javnost to go priznava, sportski analiticari, treneri, fudbaleri znaci vasite komentari tuka se nebitni.
Па зошто пишиш тогаш ти ако се небитни ?

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
da vi dam do znaenje :P
Фала многу. Еве и јас ви давам до знаење дека Мурињо нема освоено трофеј две и пол години. Не реков јас дека не е топ тренер или слично. Не си вади зборови од „кецеља“. Носите уште „кецељи“ во основно озбилно ? Или униформи ги викате сега ?

комшијаTи

Комшија Ти
Член од
21 ноември 2013
Мислења
6.377
Поени од реакции
5.582
Абе Коста уште од Атлетико го знаеме дека е прљав играч. И Меси не го сакам како се понаша ама играчиште е.

Член од
7 септември 2014
Мислења
3.430
Поени од реакции
2.113
Фала многу. Еве и јас ви давам до знаење дека Мурињо нема освоено трофеј две и пол години. Не реков јас дека не е топ тренер или слично. Не си вади зборови од „кецеља“. Носите уште „кецељи“ во основно озбилно ? Или униформи ги викате сега ?
cekaj cekaj jas ne te citriav tebe, opsto kazav oti tuka mnogumina plukat po nego a Murinjo ko osvojuvase trofei tie uste vo plan ne bile za na ovaj svet, komentarot ti bese dvosmislen nema vrska, a za kecelite ne znam jas koga ucev nemase ni keceli ni uniformi prasaj drug nekoj

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.541
Поени од реакции
17.958
И да ако не му дадат на Коста за ова дополнително суспензија,ја стварно не знам, каков ќе им биде критериумот понатаму.Да Суарез јадеше суспензија,повеќе беше гадно одколку опасно,секако ако не фати Бане некоја инфекција од дабарот:D.Ама ова беше старт за кршење нога,па ќе има после случаеви ко Едуардо и остали,па ќе има ко има вакви говеда.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Нема шанси да го казнат, убеден сум а три ексцеса имаше. Џан, Шкртел и Стиви...

Суарез е друга прича. Ви беше гнасен зошто глумеше, овој оди да повреди. Има разлика...

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Не бе, не се казнува ништо пошто имаше многу тепачки. Губитник од ова е Оливер, респект нула ќе се има према него понатака.

Kajgana Shop

На врв Bottom