FA & Capital One Cup

• Креатор на темата Креатор на темата Makedonec_7
  • Време на започнување Време на започнување
Murinjo ako se nema radvano na trofei ne znam koj se ima.
Toj i Anceloti se edinstvenite treneri so imaat osvoeno liga na sampioni so dva razlicni kluboj, nekoj od trenerite ne znaj ni kako e da se igra vo liga na sampioni, znaci nastrana to so e aroganten, coekot ima osvoeno se so mozi da se osvoi zad sebe ima uspesna kariera, cela fudbalska javnost to go priznava, sportski analiticari, treneri, fudbaleri znaci vasite komentari tuka se nebitni.

Па зошто пишиш тогаш ти ако се небитни ?

da vi dam do znaenje :P

Фала многу. Еве и јас ви давам до знаење дека Мурињо нема освоено трофеј две и пол години. Не реков јас дека не е топ тренер или слично. Не си вади зборови од „кецеља“. Носите уште „кецељи“ во основно озбилно ? Или униформи ги викате сега ?

Добро, не дека беше онака чист пенал што одма се суди. Ама ако го досуди нема бунење.

Иначе, Мирор :D
10376998_10155122676255057_4714510659683667909_n.jpg

Абе Коста уште од Атлетико го знаеме дека е прљав играч. И Меси не го сакам како се понаша ама играчиште е.

Фала многу. Еве и јас ви давам до знаење дека Мурињо нема освоено трофеј две и пол години. Не реков јас дека не е топ тренер или слично. Не си вади зборови од „кецеља“. Носите уште „кецељи“ во основно озбилно ? Или униформи ги викате сега ?
cekaj cekaj jas ne te citriav tebe, opsto kazav oti tuka mnogumina plukat po nego a Murinjo ko osvojuvase trofei tie uste vo plan ne bile za na ovaj svet, komentarot ti bese dvosmislen nema vrska, a za kecelite ne znam jas koga ucev nemase ni keceli ni uniformi prasaj drug nekoj

И да ако не му дадат на Коста за ова дополнително суспензија,ја стварно не знам, каков ќе им биде критериумот понатаму.Да Суарез јадеше суспензија,повеќе беше гадно одколку опасно,секако ако не фати Бане некоја инфекција од дабарот:D.Ама ова беше старт за кршење нога,па ќе има после случаеви ко Едуардо и остали,па ќе има ко има вакви говеда.

Нема шанси да го казнат, убеден сум а три ексцеса имаше. Џан, Шкртел и Стиви...

Суарез е друга прича. Ви беше гнасен зошто глумеше, овој оди да повреди. Има разлика...

Не бе, не се казнува ништо пошто имаше многу тепачки. Губитник од ова е Оливер, респект нула ќе се има према него понатака.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom