FA & Capital One Cup

Член од
2 јануари 2015
Мислења
452
Поени од реакции
352

комшијаTи

Комшија Ти
Член од
21 ноември 2013
Мислења
6.377
Поени од реакции
5.582
Ако се земат у предвид двете утакмици имавме среќа . Како и да е финале со кокошките сакам не да се нервирам со друго лигаши.

Член од
21 јули 2011
Мислења
1.339
Поени од реакции
3.202
Мех, иако немаше голови интересна утакмица за гледање, посебно на собирот. Да е заслужено не е, никој не заслужи понатака, ама мораше некој.

Член од
7 септември 2014
Мислења
3.430
Поени од реакции
2.113
Murinjo ako se nema radvano na trofei ne znam koj se ima.
Toj i Anceloti se edinstvenite treneri so imaat osvoeno liga na sampioni so dva razlicni kluboj, nekoj od trenerite ne znaj ni kako e da se igra vo liga na sampioni, znaci nastrana to so e aroganten, coekot ima osvoeno se so mozi da se osvoi zad sebe ima uspesna kariera, cela fudbalska javnost to go priznava, sportski analiticari, treneri, fudbaleri znaci vasite komentari tuka se nebitni.

Член од
7 септември 2014
Мислења
3.430
Поени од реакции
2.113
prvoto poluvreme ne go gledav ne mozam da komentiram, ama vo vtoroto Celzi zasluzi da vodi, Liverpul na kontri cekaja i tie ne gi iskoristija ko so treba fatija zakacija nad gol, Sterling slabo izigra, Dzerard ko da go vidov pak da lizgase, Celzi dosta sansi promasija vo vtoroto ( kako be ona na Hazard ne vleze be, kako ja izmesa odbranata umo mu go zede )

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.541
Поени од реакции
17.958
Значи не дека го бранам Шкртел,и он си има свој бубачки ама за Коста е светец.Абе гнаса човек еј,јасно се гледа дека иде намерно да го згази,ало со кој памет:facepalm:.да земе човек да го прегне ко вол и на некоја нива да ора,и успут ќутек ко магаре да јаде.

комшијаTи

Комшија Ти
Член од
21 ноември 2013
Мислења
6.377
Поени од реакции
5.582
Murinjo ako se nema radvano na trofei ne znam koj se ima.
Toj i Anceloti se edinstvenite treneri so imaat osvoeno liga na sampioni so dva razlicni kluboj, nekoj od trenerite ne znaj ni kako e da se igra vo liga na sampioni, znaci nastrana to so e aroganten, coekot ima osvoeno se so mozi da se osvoi zad sebe ima uspesna kariera, cela fudbalska javnost to go priznava, sportski analiticari, treneri, fudbaleri znaci vasite komentari tuka se nebitni.
Тоооо Стефиии

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.541
Поени од реакции
17.958
А судии ко овој Оливер не заслужуваат и у наша лига да судат:tapp:.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Брат, што да коментирам. Ти кажав и во Ајриш, Оливер се изгуби, гледам и Џенка истото го коментирала. Дозволи повеќе да се тепаат него да играат. Требаше да им даде жут на Џан и Коста уште у 10та минута и немаше да има ништо од тоа. Иначе, колку што беше пенал она на Хазард во првата утакмица, толку и ова...климаво, според мене.

Член од
7 септември 2014
Мислења
3.430
Поени од реакции
2.113
Kosta fati site gi istepa denes :D I to Skrtel so dupcalo e go provocira celo vreme , nebitno ne znam stvarno sudijata kaj mu bea ocite se ispoubija na teren

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.764
Поени од реакции
52.741
Брат, што да коментирам. Ти кажав и во Ајриш, Оливер се изгуби, гледам и Џенка истото го коментирала. Дозволи повеќе да се тепаат него да играат. Требаше да им даде жут на Џан и Коста уште у 10та минута и немаше да има ништо од тоа. Иначе, колку што беше пенал она на Хазард во првата утакмица, толку и ова...климаво, според мене.
Добро, не дека беше онака чист пенал што одма се суди. Ама ако го досуди нема бунење.

Kajgana Shop

На врв Bottom