FA & Capital One Cup

• Креатор на темата Креатор на темата Makedonec_7
  • Време на започнување Време на започнување
Ако се земат у предвид двете утакмици имавме среќа . Како и да е финале со кокошките сакам не да се нервирам со друго лигаши.

Мех, иако немаше голови интересна утакмица за гледање, посебно на собирот. Да е заслужено не е, никој не заслужи понатака, ама мораше некој.

Murinjo ako se nema radvano na trofei ne znam koj se ima.
Toj i Anceloti se edinstvenite treneri so imaat osvoeno liga na sampioni so dva razlicni kluboj, nekoj od trenerite ne znaj ni kako e da se igra vo liga na sampioni, znaci nastrana to so e aroganten, coekot ima osvoeno se so mozi da se osvoi zad sebe ima uspesna kariera, cela fudbalska javnost to go priznava, sportski analiticari, treneri, fudbaleri znaci vasite komentari tuka se nebitni.

prvoto poluvreme ne go gledav ne mozam da komentiram, ama vo vtoroto Celzi zasluzi da vodi, Liverpul na kontri cekaja i tie ne gi iskoristija ko so treba fatija zakacija nad gol, Sterling slabo izigra, Dzerard ko da go vidov pak da lizgase, Celzi dosta sansi promasija vo vtoroto ( kako be ona na Hazard ne vleze be, kako ja izmesa odbranata umo mu go zede )

Значи не дека го бранам Шкртел,и он си има свој бубачки ама за Коста е светец.Абе гнаса човек еј,јасно се гледа дека иде намерно да го згази,ало со кој памет:facepalm:.да земе човек да го прегне ко вол и на некоја нива да ора,и успут ќутек ко магаре да јаде.

Murinjo ako se nema radvano na trofei ne znam koj se ima.
Toj i Anceloti se edinstvenite treneri so imaat osvoeno liga na sampioni so dva razlicni kluboj, nekoj od trenerite ne znaj ni kako e da se igra vo liga na sampioni, znaci nastrana to so e aroganten, coekot ima osvoeno se so mozi da se osvoi zad sebe ima uspesna kariera, cela fudbalska javnost to go priznava, sportski analiticari, treneri, fudbaleri znaci vasite komentari tuka se nebitni.
Тоооо Стефиии

А судии ко овој Оливер не заслужуваат и у наша лига да судат:tapp:.

Брат, што да коментирам. Ти кажав и во Ајриш, Оливер се изгуби, гледам и Џенка истото го коментирала. Дозволи повеќе да се тепаат него да играат. Требаше да им даде жут на Џан и Коста уште у 10та минута и немаше да има ништо од тоа. Иначе, колку што беше пенал она на Хазард во првата утакмица, толку и ова...климаво, според мене.

Kosta fati site gi istepa denes :D I to Skrtel so dupcalo e go provocira celo vreme , nebitno ne znam stvarno sudijata kaj mu bea ocite se ispoubija na teren

Брат, што да коментирам. Ти кажав и во Ајриш, Оливер се изгуби, гледам и Џенка истото го коментирала. Дозволи повеќе да се тепаат него да играат. Требаше да им даде жут на Џан и Коста уште у 10та минута и немаше да има ништо од тоа. Иначе, колку што беше пенал она на Хазард во првата утакмица, толку и ова...климаво, според мене.
Добро, не дека беше онака чист пенал што одма се суди. Ама ако го досуди нема бунење.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom