FA & Capital One Cup

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.812
Поени од реакции
44.137
Него да не се разбереме грешка, повеќе ради спортската ми беше постот, отколку ради глори-хантрество. :P

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Па не праат весници веќе на Кајгана бе, еве ако напраат нека пишат еден оглас оти Манчестер го откажувам и оти сум во потрага по екипа. :D
Да не треба и тебе Рики од отровот да ти дава? :D

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.812
Поени од реакции
44.137
Да не треба и тебе Рики од отровот да ти дава? :D
Пари да ми даде може.. Отров не ми треба. Не вреди да се трујам за неспособњаци што земаат 250к фунти неделно...а јас ради истите 1000че неможам да добијам. :)

Член од
7 септември 2014
Мислења
3.430
Поени од реакции
2.113
Znaci nastrana site majtapi, ova so se sluci vecerva so Manchester ne e nisto novo. Od koga postoi ova takmicenje vo kupojte ima najmalce po edno vakvo iznenaduvanje ekipa od prva liga da izgubi od ekipa od druga divizija. Takvite ekipi gi narekuvale uste na vremeto giant- killers, sekoja godina 99% imalo po najmalce eden takov slucaj Yeovil mislam go drzat toj rekord. Pred dve godini Liverpool od Bournemouth ispadna, Tottenham od Leeds ako ne se lazam itn. Izgleda pomotivirano vlegvat na teren ovie niskoprosecnite ekipi , ete denes zverojte od Cambridge ne mu dozvolija na Utd gol da mu dadat se napikaja v 16 i odimu ako si maz ne deka izigraja fudbal kuznaj kakov

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
brat U P O K O E N sum od alkohol hehehehehehresuhrusehgaeshgguhaejfhraereheheh kakva crna diskusija jebala te diskusija? sto sum zborel togas? i za fudbal li sum opraval ehhh ti crni zontra pijanduro gnasna!
Otrovo se od alkohola, u hitnoj mislili da je mrtav.
Доцнам, ама ова морав...:D
Извинувам се за упад во дискусија.:smirce:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Местена е за да ја платиме платата на Фалкао, ништо страшно.

Dr.House

Аудиофил
Член од
18 февруари 2010
Мислења
2.549
Поени од реакции
3.847
Реално гледано голем напредок беше вчерашната игра на Јунајтед после онаа катастрофа со МК донс, додуша некој дури викаат и дека различна лига биле ама пак...

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.677
Поени од реакции
59.647
Не скапаа... глуп Бартли.
Џордан Роудс демек сме сакале да им го купиме.

Kajgana Shop

На врв Bottom