FA & Capital One Cup

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
@Џонтра Волта брат замараш.

My job here is done :cool:[DOUBLEPOST=1421794024][/DOUBLEPOST]

отвара :)
Do you think that penalty fuck up would have occurred whilst Moyes was in charge?

И некој од нивните им пишал :lolzz:

наредно Њукасл кога ќе изгубат за Пардју :icon_lol:

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.745
Поени од реакции
12.837
Do you think that penalty fuck up would have occurred whilst Moyes was in charge?

И некој од нивните им пишал :lolzz:

наредно Њукасл кога ќе изгубат за Пардју :icon_lol:
Епa aј прaшaј ги зaштo Бејнс не гo шутирaше пенaлoт
Ќе напраам тема викендов, таман пред утакмиците да е свежа меморијата :D Иам и некои скринови од вчера.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ќе напраам тема викендов, таман пред утакмиците да е свежа меморијата :D Иам и некои скринови од вчера.
бутни ја во фудбал фан клуб /играчница, да не се јавува на гугл срч и во нови мислења, кој ќе се објаснува со фринге, сунѓерон шо мисли дека сме од вчера итн..

Член од
7 септември 2014
Мислења
3.430
Поени од реакции
2.113
Мурињо и Челси, ко Мурињо и Челси. Човече, 90 минути не мрднаа со повеќе од 3ца играчи на наша половина. :D
Мразам ваква игра, ама целта ги оправдува средствата.

Задоволство беше да се гледа утакмицава, јако темпо, Енфилд ечеше, Ливерпул ствараше шанси, а Куртоа бранеше. :D

Ако игра вака Ливерпул и во вторник, мислам дека ќе гледаме неизвесна текма.

И овде да пишам, за тие што незнаат, доколку после 90 минути на Стемфорд е нерешено, се играат продолженија, но во продолженијата се активира предноста од гол во гости.
prodolzenija se igraat mislam ako e nereseno so ist rezultat kako prvata utakmica
Кога веќе бараш низ статистиките, ај те молам види и која Англиска екипа има најмногу финалиња во Лига на Шампиони, и најмногу трофеи? :D
temata e za capital cup , za liga sampioni ke si pisime vo tema liga sampioni :)

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
prodolzenija se igraat mislam ako e nereseno so ist rezultat kako prvata utakmica

temata e za capital cup , za liga sampioni ke si pisime vo tema liga sampioni :)
Не, не. Со било какво нерешено ќе се играат продолженија, е во продолженијата стапува во сила голот во гости. Да ти поедноставам, ако на пример и по 120 минути се заврши 0-0, вие одите понатаму, ако се заврши 1-1 се играат пенали, и ако се заврши со било кој друг нерешен резултат, ние одиме во финале.

Член од
7 септември 2014
Мислења
3.430
Поени од реакции
2.113
Не, не. Со било какво нерешено ќе се играат продолженија, е во продолженијата стапува во сила голот во гости. Да ти поедноставам, ако на пример и по 120 минути се заврши 0-0, вие одите понатаму, ако се заврши 1-1 се играат пенали, и ако се заврши со било кој друг нерешен резултат, ние одиме во финале.
mozi, jas gresno procitav negde izgleda

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.812
Поени од реакции
44.140
Шо? После сите да знаат. Ќе ни ја уништат забавата бе, не сме најјака лига за џабе.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Имаше добра дискусија за ова, со @Џонтра Волта @Донев и @RickyLFC9 мислам..али не ми текнува, пошто сите бевме пијани а Џонтра сакаше да ги тепа сите :D
brat U P O K O E N sum od alkohol hehehehehehresuhrusehgaeshgguhaejfhraereheheh kakva crna diskusija jebala te diskusija? sto sum zborel togas? i za fudbal li sum opraval ehhh ti crni zontra pijanduro gnasna!

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Немаше коефициент во графата „дали Џонтра ќе ме цитира и ќе пише дека се упокоил“ :D[DOUBLEPOST=1421834925][/DOUBLEPOST]
Сеуште Аway>Home fans
Нашите пеат барем гласно, овие само урлат и пискат
Да се навратиме :)
Прво, нормално е да ти е урлање, зошто не ги разбираш песните. Исто така, сигурно нема да ти пеат 40.000, зошто нит ги знаат песните, нит се замараат со тоа, туку пцујат и се дерат.
Во врска со испаните чантови, еве кои ги слушнав што ги пееја од КОП.
- Луис Гарсиа Сонг
- Стивен Џерард ис аур кептин
- Стив Џерард Џерард
- Поетри ин моушн
- Брендан Роџерс Ливерпул
- Д грејтст тим ин д ворлд
- О Кампионе
- Филдс оф Енфилд Роуд
- Фак оф Челзи ЕфСи
- Диего Коста, д елефант мен
- Ви Лав Ју Ливерпул, ви ду
- Оу вен д редс гоу марчинг ин
- Вил би каминг даун д роуд

Ајде, пиши ми ги песните што ги пееја гостинските навивачи освен Камон Челзи, Жозе Мурињо и песната за Стиви во извитоперена верзија :)

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom