FA & Capital One Cup

• Креатор на темата Креатор на темата Makedonec_7
  • Време на започнување Време на започнување
И навивачиве на Арсенал го имаат Венгер синдромот. Го натера Виера цел живот да мисли дека да се биде капитен на Арсенал е поголема гордост од освојување на Светско првенство.

Стварно мислите дека е подобро да се отпадне од куп натпреварување за сметка на една победа во лига.....???
секоја ви чест на паметот што го имате.
Би било прекрасно да се освои ФА купот, али сезонава со ваков крпен состав акцентот мора да е ставен на лигата. 3 поени во волку тесна битка за лига на шампиони значат премногу.

А тоа што Арсенал тепале во купот со еден гол разлика, значи дека треба да се избрише срамот од пред една недела? :unsure:

Еј, еј.. аман. Сеа и ти. Малце ни беа Ливерпул фанови, сега и ти. :coffee: :eek: :LOL:

Па добро.. знаеме дека изгубивме 5-1.. срамно е, резил е, се е. Али тие 3 бода може ќе бидат клучни, можеби не на крајот. ФА купот беше се или ништо за Ливерпул. Со одморен состав, со никаков притисок и чување за во Среда како Арсенал со Баерн, со ненормален распоред играа Арсенал и успеа да се одржи во ФА. За мене тоа е успех. Тоа што цел месец играме лошо, играме.. али сеуште сме на три фронта, каде што во ФА купот сметам дека и до финале ќе се стигне.

Е ради вакви како Факе неќам Арсенал да земе ништо. Умислени умислени до немај каде ..чудо едно.[DOUBLEPOST=1392673569][/DOUBLEPOST]
Само подинци не го препознаваат допринесот на Роџерс и огромната промена...и уште што е потрагично, поединците се поддржувачи на Ливерпул.

Па да ме тагнеше барем:)

Е ради вакви како Факе неќам Арсенал да земе ништо. Умислени умислени до немај каде ..чудо едно.[DOUBLEPOST=1392673569][/DOUBLEPOST]

Па да ме тагнеше барем:)

Нема врска...ти си веќе наш, се промени, од октомври негде :D

Добро, не утепаја на Енфилд, сите си го признавме тоа, редно е да признаете дека иако Арсенал имаше и среќа, подобро им беше поставена играта, домашниот терен направи разлика и факт е дека елиминација од ФА купот е голема работа без оглед што сега некој сака да го релавитизира.

Е да може уште некој смотан тим да го елиминира Сити некако, ептен комотно ќе се осеќам во врска со купов.

Голема работа е, нема муабет. Јас сакав да го освоиме ама тоа е што е....сега останува само топ4 пласман.

Добро, не утепаја на Енфилд, сите си го признавме тоа, редно е да признаете дека иако Арсенал имаше и среќа, подобро им беше поставена играта, домашниот терен направи разлика и факт е дека елиминација од ФА купот е голема работа без оглед што сега некој сака да го релавитизира.

Е да може уште некој смотан тим да го елиминира Сити некако, ептен комотно ќе се осеќам во врска со купов.

Колега, кафе, ти се спие изгледа.:P

Е ради вакви како Факе неќам Арсенал да земе ништо. Умислени умислени до немај каде ..чудо едно.

Баш сум еден од посмирените што не се дига многу многу оваа сезона.
Ептен напнавте како сме имале среќа и судијата бил контра вас,нешто што нема врска и е тотално само во вашите глави,а не и во реалноста.

Не знам што се карате уствари, видете на Мојс тимот кое место е и слатко ќе си се насмееме и вратиме у нормала :D

Баш сум еден од посмирените што не се дига многу многу оваа сезона.
Ептен напнавте како сме имале среќа и судијата бил контра вас,нешто што нема врска и е тотално само во вашите глави,а не и во реалноста.

И на цела англиска јавност, вклучувајќи ги Хелси и Грем.

И навивачиве на Арсенал го имаат Венгер синдромот. Го натера Виера цел живот да мисли дека да се биде капитен на Арсенал е поголема гордост од освојување на Светско првенство.

Со Арсенал освои се шо можи да се освои во Англија. Со Франција освои се шо можеше да освои на репрезентативно ниво. Нешто што на пример Гигс нема да го почуствува никогаш. Или пак Бејл, чиста споредба.

И на цела англиска јавност, вклучувајќи ги Хелси и Грем.

Само не заборавај дека цела англиска јавност е контра Арсенал. Како доказ земи го односот на јавноста спрема Ливерпул кој во Англија невиделе титула дури ни некој членови тука и еднаш не ги “исплукале“ како Арсенал што ги отпишуваат од се уште пред старт на секоја сезона. Моабетот ми е дека енглезите не ги сакаат Арсенал (освен фановите од Лондон) посебно откако дојде Венгер.

Само не заборавај дека цела англиска јавност е контра Арсенал. Како доказ земи го односот на јавноста спрема Ливерпул кој во Англија невиделе титула дури ни некој членови тука и еднаш не ги “исплукале“ како Арсенал што ги отпишуваат од се уште пред старт на секоја сезона. Моабетот ми е дека енглезите не ги сакаат Арсенал (освен фановите од Лондон) посебно откако дојде Венгер.

Брат, мржњата према ЛФЦ почнува додека Арсен бил во Франција, така да...али глуп е муабетов.
Сигурно и Омар Момани ги мрази Арсенал.
1904243_10153793681370123_261220394_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom