F1 2011

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64
А некој да даде мислење за играва. Споредба со 2011, разлики што има дали е подобра што е подобрено и такви работи?

Плавиот^

London is blue!
Член од
3 октомври 2011
Мислења
930
Поени од реакции
1.462
А некој да даде мислење за играва. Споредба со 2011, разлики што има дали е подобра што е подобрено и такви работи?
Со 2010? :)
За нијанса е подобра во секој поглед, освен во звукот кој е по мене катастрофа.(n)
Пак има багови, но воглавном е ок.
КЕРС и ДРС се закон! :cuc:
http://www.youtube.com/watch?v=L6y2lfnecas Ова 100 пати ми се има случено:eek:

Оценка 8.5/10

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.047
Поени од реакции
6.074
Има Split Screen пробав јас, кај мене си влегува нормално, само после изместени се сетинзите треба да се наместат пак.
А дали го прикличи џојстикот ПРЕД да ја уклучиш играта. Овде да не ти е грешката. И пред да одиш на Multiplayer оди во options и намести го џојстикот. По дифолт е тастатурата.
Го ставив џоистикот пред да ја пуштам играта, и местев контроли нешо.
Ама кога ќе одитам кај split screen и кога ми вика press start, не знам што да стиснам. Кое копче старт?
На џоистикот тоа копче не реагира.

Член од
31 јули 2011
Мислења
270
Поени од реакции
237
Го ставив џоистикот пред да ја пуштам играта, и местев контроли нешо.
Ама кога ќе одитам кај split screen и кога ми вика press start, не знам што да стиснам. Кое копче старт?
На џоистикот тоа копче не реагира.

Вика Waiting for Player 2 - Press start button. Тоа е копчето број 10 на сликава. А другиот што го имам е Ucom со проѕирна пластика не можев слика да најдам за него. на двата џојстици реагира кај мене
Оди во Control Panel>Devices and Printers таму треба два џојстици да гледаш. Вака е?

Член од
16 мај 2010
Мислења
6.369
Поени од реакции
5.761
кога ке играм сплит скрин ке ми се менуваат графичките сетинзи или ... ?

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.047
Поени од реакции
6.074
Вика Waiting for Player 2 - Press start button. Тоа е копчето број 10 на сликава. А другиот што го имам е Ucom со проѕирна пластика не можев слика да најдам за него. на двата џојстици реагира кај мене
Оди во Control Panel>Devices and Printers таму треба два џојстици да гледаш. Вака е?
Најдов нешто во контрол панел, тестирав копчињата и работат во ред.
Мојот џоистик е следен. Два иам вакви(црвени и жолти копчиња).
Моментално пробав со овој, и се беше ок, според control panel => devices and printers кога ги тестирав.
Старт копчето не реагира воопшто во играта.

Член од
31 јули 2011
Мислења
270
Поени од реакции
237
Најдов нешто во контрол панел, тестирав копчињата и работат во ред.
Мојот џоистик е следен. Два иам вакви(црвени и жолти копчиња).
Моментално пробав со овој, и се беше ок, според control panel => devices and printers кога ги тестирав.
Старт копчето не реагира воопшто во играта.
Не знам тогаш вака изгледа дека е во ред, кај мене дури и со 1 џојстик има сплит скрин (вториот игра на тастатура) Вака тестирав работи, не дека играм, мала е сликата не можам да се концентрирам. Инаку јас на лан играм. Не знам друже да ти помогнам, а работи во синглплеер така? Пробај да стегаш нешто на тастатурата и таму да не има start button.
кога ке играм сплит скрин ке ми се менуваат графичките сетинзи или ... ?
Кои графички сетинзи? Резолуцијата? Таа останува иста кај мене.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.047
Поени од реакции
6.074
Не знам тогаш вака изгледа дека е во ред, кај мене дури и со 1 џојстик има сплит скрин (вториот игра на тастатура) Вака тестирав работи, не дека играм, мала е сликата не можам да се концентрирам. Инаку јас на лан играм. Не знам друже да ти помогнам, а работи во синглплеер така? Пробај да стегаш нешто на тастатурата и таму да не има start button.
Кажи ми, кај тебе како се наместени сетинзите во controls
Кај што е Keyboard/custom
И кога е custom, што ти е доле наместено. Off, gamepad, game wheel(или како и да беше)

Член од
31 јули 2011
Мислења
270
Поени од реакции
237
Кажи ми, кај тебе како се наместени сетинзите во controls
Кај што е Keyboard/custom
И кога е custom, што ти е доле наместено. Off, gamepad, game wheel(или како и да беше)
Во My F1>Driving Controls е наместено Logitech Dual Action, после одам Multiplayer>Split Screen и стегам старт на џојстикот и влегува. Ама само на едниот џојстик можам старт да стегнам, на другиот не работи. Инаку кога си во тоа Awaiting for player 2... и Enter од тастатурата работи. Откако ќе се уклучи изместени се контролите не знам зошто. На тоа копчето 10 од сликата погоре одам(тоа е пауза) и Options>Driving Controls>View/Customise Profile и ги местам контролите. За вториот џојстик одам со ESC од тастатурата, одам Options>Driving Controls одбирам Custom, одам View/Customise Profile и ги местам контролите. Тоа е.

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64
Него јас се квалификувам прв, и после на финалната трка ме дава таму после 8ми :S Некој да не знае зш така?

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.642
Поени од реакции
10.241
Него јас се квалификувам прв, и после на финалната трка ме дава таму после 8ми :S Некој да не знае зш така?
Некоја казна да не си заработил? Corner cutting или нешто друго?

GreenRoot

^Зелен^
Член од
20 јули 2011
Мислења
2.613
Поени од реакции
2.235
Ама баш ништо, онака си возев се по прописи :S
Имаш некој спукано, сечено кривини или возено пребрзо во бокс. Немора на квалификации само и на тренинзите тоа да го направиш ке јадеш казна.

Член од
28 април 2009
Мислења
750
Поени од реакции
507
Ке може ли некој по ПП да ми прати линк од торент од играва. Симнав еден од Razor ама ми даваше некој ерор кога пробував да ја пуштам

Фала

Член од
5 декември 2010
Мислења
700
Поени од реакции
157
Ја инсталирав играта и ми дава Razor Launcher Error: Can't find F1_2011.exe! ПОМОШ

Kajgana Shop

На врв Bottom