F1 2011

Член од
31 јули 2011
Мислења
270
Поени од реакции
237
Ја инсталирав BLACKBOX верзијата и кога пробувам да ја уклучам играта ми дава ваков ерор.
"The program can't start because OpenAL32.dll is missing from your computer. Try reinstalling the program to fix this problem."
Што да направам да не знае некој? :)
Барај фолдер Redist во iso-то и инсталирај се од него. Немаш инсталирано Open AL

Член од
16 мај 2010
Мислења
6.369
Поени од реакции
5.761
Ја инсталирав BLACKBOX верзијата и кога пробувам да ја уклучам играта ми дава ваков ерор.
"The program can't start because OpenAL32.dll is missing from your computer. Try reinstalling the program to fix this problem."
Што да направам да не знае некој? :)
Зошто не си ја симнал од Разор јас ја имам Разор верзијата немам гајле со играта !

Плавиот^

London is blue!
Член од
3 октомври 2011
Мислења
930
Поени од реакции
1.462
Ако ви се гаси при лоадирање еве ви решение :)
I found a FIX !!!

Just go to savegames folder, and delete file named GTEHXOSJZ_0. Then, copy GTEHXOSJZ_1 in the same folder, to a file named GTEHXOSJZ_0. You'll have again the two files GTEHXOSJZ_0 and GTEHXOSJZ_1. Just run the game, and loading savedata should be ok now If it doesn't work, try reversing the files. The only thing I lost doing this was my keyboard configuration. Hope it helps.

Член од
19 септември 2010
Мислења
121
Поени од реакции
7
ми бара product key може некој во пп да ми даде??

Член од
19 септември 2010
Мислења
121
Поени од реакции
7
фала, сега ја инсталирав се снајдов но ми бара некој OpenAL32.dll ( the program cant start beacues OpenAL32.dll is mising from ur computer.

што е сега па ова ??

GreenRoot

^Зелен^
Член од
20 јули 2011
Мислења
2.613
Поени од реакции
2.235
фала, сега ја инсталирав се снајдов но ми бара некој OpenAL32.dll ( the program cant start beacues OpenAL32.dll is mising from ur computer.

што е сега па ова ??
:tapp:
Добро бе толку не ви текина дека треба да ги инсталирате и другите работи. Побарај некој фолдер таму redis шознам како се викаше и инсталирај се од него, инаку до утре ке го дрвиме дур да објасниме се:).

Член од
16 мај 2010
Мислења
6.369
Поени од реакции
5.761

што е сега па ова ??
побарај на youtube ке најдеш.... ако најдам пред тебе ке ти постирам тука ;)

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.047
Поени од реакции
6.074
Дали по некоја случајност играва има Split screen? Да можам да играм со уште некој?

Член од
16 мај 2010
Мислења
6.369
Поени од реакции
5.761
Нема на компјутер сплит-скрин.
како бе нема...уаа педе*и..дека гледав опција за сплит скрин и никако да се пушти натаму и викам до џојстиков е нешто а може треба уштте нешто да се "Пипне" па да проработи :D

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.047
Поени од реакции
6.074
Копав по гугл и испадна дека играва има Split Screen.
MultiPlayer => Split Screen

Ставив џоистик, отидов "горе", ми вика press start button, ама ништо не реагира од џоистикот за да се пушти.
Сеа не знам како да го пуштам, откако најдов дека има.
Утре ќе раскопам уште по нетов, па може ќе најдам подетално што и како.

Член од
31 јули 2011
Мислења
270
Поени од реакции
237
Копав по гугл и испадна дека играва има Split Screen.
MultiPlayer => Split Screen

Ставив џоистик, отидов "горе", ми вика press start button, ама ништо не реагира од џоистикот за да се пушти.
Сеа не знам како да го пуштам, откако најдов дека има.
Утре ќе раскопам уште по нетов, па може ќе најдам подетално што и како.
Има Split Screen пробав јас, кај мене си влегува нормално, само после изместени се сетинзите треба да се наместат пак.
А дали го прикличи џојстикот ПРЕД да ја уклучиш играта. Овде да не ти е грешката. И пред да одиш на Multiplayer оди во options и намести го џојстикот. По дифолт е тастатурата.

Kajgana Shop

На врв Bottom