F.A. Premier League

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобар англиски клуб?

• Вкупно гласачи
    600
Статус
Затворена за нови мислења.
Аууу а тебе малце да не ти е.мада веќе не ми е мерак таа Лига на шампиони .Тууу преку куров се лига на Шампиони.:baeh::helou:

Абе не ми е ич малце, ама би ги мењал трофејот од Лига на Шампиони и ФА купот за Премиер лига..

Аууу а тебе малце да не ти е.мада веќе не ми е мерак таа Лига на шампиони .Тууу преку куров се лига на Шампиони.:baeh::helou:

Абе не ми е ич малце, ама би ги мењал трофејот од Лига на Шампиони и ФА купот за Премиер лига..

odddamna bese ... godini i godini ... zedovte f.a so west ham pred 2 sezoni , sto sakate ? :) :smir:

za prvenstvoto treba da sozreete , :)
...
pozZ

manchester united ke se sampioni ovaa godina

За да Ливерпул освојат титула ќе треба да има големи измени.Најпрвин треба да ги нема Фергусон и Венгер,потоа Абрамовиќ и на крај Рафа Бенитез.

Ливерпул веќе одамна нема шанси за титула

Ливерпул веќе одамна нема шанси за титула
Не мислам на сезонава,туку во следните години што би требало да се измени за Ливерпул за првпат да ја освојат Премиер лигата.

liverpul pocnuvat da vleguvat vo forma ama nogo na krajo trebase na pocetoko kako man utd so se u neverojatna forma

Liverpool nekako igraat samo za LS a za prvenstvo nemaat zdiv!

Liverpool nekako igraat samo za LS a za prvenstvo nemaat zdiv!
Немаат здив, да. Не можат цела сезона добро да ја одиграат, ама тие неколку дуели во ЛШ ги играат добро. И сите се среќни заради тоа.

Ај утре ќе има добар фудбал, Манчестер-Арсенал, очекувам лесна победа на Манчстер.

Се спаси Евертон, требаше Бирмингем да тепа

Епа се спаси Евертон, ама затоа Дерби попи 6 комада дома.

Дерби Каунти - Астон Вила 0:6

Таман ќе влезат во форма,ама прекасно е.

Pozdrav do afrikancite so pesnata "Begajte gjupci(grci) ne ve sakame". Ajt!

ајде сега каде се циганите да речат честито титула????
ајде сега да слушнам некој од ѓупците да рече кој ќе ја земе титулата во Англија??? и ајде да ве видам надевајте се уште на титула.
да видиме сега дали фабрегазот може уште да се надева на титула.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom