F.A. Premier League

Кој е најдобар англиски клуб?

• Вкупно гласачи
    600
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Чао Ганери. Сезоната заврши за вас, а кога ќе се сетам пред некој месец дека имавте големи шанси за освојување на Премиерлига. Па и во ЛШ се надевавте. Со играта сезонава заслуживте некоја титула.

Сега уште Манчестер и Челзи остануваат.

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Со овој кикс Челзи му ја понуди титулата на Јунајтед... Има време, ама вакви кискови може да се покажат решавачки...

Ted Dettman4e

Real Optimist
Член од
25 јуни 2007
Мислења
1.697
Поени од реакции
56
Честито титула Јунајтед!!Овој кикс на Челзи не му требаше

back from hell

the number 23
Член од
17 март 2008
Мислења
786
Поени од реакции
7
Чао Ганери. Сезоната заврши за вас, а кога ќе се сетам пред некој месец дека имавте големи шанси за освојување на Премиерлига. Па и во ЛШ се надевавте. Со играта сезонава заслуживте некоја титула.

Сега уште Манчестер и Челзи остануваат.
ова постов можеш слободно да си го избришеш, не ти е точен
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Poleka no sigurno cekorime kon odbrana na titulata!

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Епа титулата пак ќе си остане кај нас. Не ја даваме уште долго време.
Оваа година заслужено ЌЕ ја освоиме.

eternum

-- 21 incoming ? --
Член од
27 јуни 2007
Мислења
1.030
Поени од реакции
1.167
Искрено, не се сеќавам кога била незаслужена ... во секој случај, титула си е титула :pehar:

T

tino097

Гостин
една од причините шо го нејќам кристијано роналдо како играч е ова
ги има доста моменти во кариерата со шо беше доста критикуван по англиските медиуми во претходните сеозни. Истото важеше и за Дрогба, но за чудо овие двајца сезонава некако слабо се одлучија да ги користат нивните актерски квалитети. Но за разлика од нив, во два наврати(првпат http://101greatgoals.magnify.net/item/JNGMZ68F837P75V1) и (вторпат http://101greatgoals.magnify.net/item/GQDGQQTW691K2MSK) и тоа на еден натпревар Жерард покажа дека доста добро ги поминал часовите по глума.

Е сега она шо навистина ме пизди е то шо англиските медиуми ги преќутуваат ваквите моменти и доколку ова го направеше некој од погореспоменатите сигурно ќе имаше папано 2 жолти. Трагично е шо и тоа дека некои и го одобруваат потегот на Жерард

http://101greatgoals.magnify.net/item/XN6L17W00LPP7BQD

многу лоша порака за останатите играчи и фаворизирањето на некои од нив во однос на другите.

back from hell

the number 23
Член од
17 март 2008
Мислења
786
Поени од реакции
7
Chelsea se najdobri
се виде завчера колку се најдобри едни виган не можат да ги победат на домашен. челзи без менаџер од типот на мурињо не може да освојува титули. мое мислење.

F

fantomX

Гостин
се виде завчера колку се најдобри едни виган не можат да ги победат на домашен. челзи без менаџер од типот на мурињо не може да освојува титули. мое мислење.
Друга формулација би дал..
СО менаџер од типот на Аврам, не може да освојува титули

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Ех, блиску сте де, второ место добро е, барем сте се бореле за титула. И онаа година бевте второ место со Мурињо.
Добар е Аврамчо, не е толку лош колку што вие го правите.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom