F.A. Premier League

Кој е најдобар англиски клуб?

• Вкупно гласачи
    600
Статус
Затворена за нови мислења.
F

fantomX

Гостин
Добар чоек е, кој вели не...
Ама не го бива тренер за екипа со толку квалитетни играчи и толку ѕвезди кои шо сакаат да играат на секоја утакмица

F

fantomX

Гостин
Ред Девил напиша:
Леле бе, види ги, не беше пенал тоа, на Робертс му избега топката, Кушчак дојде до неа, џабе Робертс што падна.
И ајде туѓи фанови, не ви е местото на темава, премногу провоцирате.
Да не пишувам кај шо не треба, овде ќе одговорам...
Кушчак ВООПШТО НЕ ДОЈДЕ до топката. Робертс ја прими, но топката му избега малку, но Кушчак НЕ ДОЈДЕ ДО НЕА. А од друга страна, Кушчак СО ЦЕЛО ТЕЛО влезе во Робертс. Па сега, не знам дали не е пенал...

Ајде и на ова...

Chombe_United напиша:
More sestra ti e placka!
Kakov penal kakvi bakraci. Toj stigna do topkata no i Kuscak prvo topkata mu ja izbi od noze a posle se udrija eden so drug! Ovoj ne go ni pomina Kuscak.
Ne sum jas kriv sto komentatorot e protiv Junajted!
1. Не спомнувај фамилии!
2. Кушчак не дојде до топката, а Робертс не го помина оти овај се втруна во него.
3. Коментаторо беше ПОВЕЌЕ ОД ОЧИГЛЕДНО пристрасен кон Манчестер! Да не треба и цитати да спомнувам?

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Ti be ili glup si ili slep si. Aj vidi ja povtorenata snimka i vidi dali kuscak ja izbi ili ne ja izbi topkata! Ebate mrsulkoto!

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.334
Поени од реакции
6.015
3бода разлика, а на Манчестер му следи дуел со Челзи на Стемфорд Бриџ..ЌЕ БИДЕ ПЕКОЛ ТОГАШ!На тој натпревар ќе се реши шампионот!

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Kako ke se resi togas
I da zagubi manchester i da gi dobie preostanatite dva pak e sampion!

back from hell

the number 23
Член од
17 март 2008
Мислења
786
Поени од реакции
7
3. Коментаторо беше ПОВЕЌЕ ОД ОЧИГЛЕДНО пристрасен кон Манчестер! Да не треба и цитати да спомнувам?
ти изглеа не си гледал. коментаторот цело време сереше дека ова не е играта на јунајтед, дека јунајтед не е препознатлив денеска и такви слични коментари.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Ke ti preporacam dobar ocen lekar, izgleda za tebe treba poteska dioptrija, stvarno imas problemi!

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Еј, сакате да кажете Кушчак немаше никаков контакт со топката откако му побегна на Робертс?!?!?!?! Ц ц ц ц.... Слепи. Кушчак дојде до топката, ако не сте виделе, мое сочувство.

F

fantomX

Гостин
ти изглеа не си гледал. коментаторот цело време сереше дека ова не е играта на јунајтед, дека јунајтед не е препознатлив денеска и такви слични коментари.
И слични вакви...
„...само со ваква игра Блекбурн може да го победи најдоминантниот тим во лигата...„
„...навивачите на Блекбурн се мирни, тоа се фановите на Манчестер, кој и покрај негатвивата го бодрат својот тим...“
„...само со задржување време може да се победи Јунајтед...“
итн, итн...

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.775
Поени од реакции
9.578
Ti be ili glup si ili slep si. Aj vidi ja povtorenata snimka i vidi dali kuscak ja izbi ili ne ja izbi topkata! Ebate mrsulkoto!
Ke ti preporacam dobar ocen lekar, izgleda za tebe treba poteska dioptrija, stvarno imas problemi!
a be ne gledate deka za inaet zboruva taka,sto se nervirate,to im e rabota,ce vidime na 26 na Stamford Bridge kako ce zboruvaat.ne podpadvite na vakvi provakcii.

F

fantomX

Гостин
Еј, сакате да кажете Кушчак немаше никаков контакт со топката откако му побегна на Робертс?!?!?!?! Ц ц ц ц.... Слепи. Кушчак дојде до топката, ако не сте виделе, мое сочувство.
Дајте линк, после кажувајте!
ПС: Ако вие сакате да верувате во нешто што не е така, мое сочувстцо до вас.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Go opravduvam obidot na fantomX da vleze vo diskusija zosto na svojot fan klub nema so kogo da diskutira. Zalce.

F

fantomX

Гостин
Нема потреба. За Челзи е доволно кажано.
За плачковците не...

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Фантомче, ај за себе зачувај ги коментарите, очајно се гледа дека чувствуваш грижа на совест, па затоа даваш такви коментари.
И не не викај плачковци, дојди да видиш дали плачам прво.
Ни треба 6 бода до крај и да не победите пак ќе бидете далеку од титулата, затоа се обидуваш да докажеш дека Челзи е подобар, а не е.
Можеш уште 100 пати да не кажеш плачковци и кретени, ама нема да сфатиш колку е Манчестер подобар од Челзи и колку сте далеку од титулата и колку ти не си во право.

Линк немам, не знам од кај да ти најдам, ама не сакам ни да трошам време за да ти наоѓам линк, требаше да го гледаш мечот.

Уствари зашто воопшто губиме време на вакви дискусии?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom