F.A. Premier League

Кој е најдобар англиски клуб?

• Вкупно гласачи
    600
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
12 декември 2008
Мислења
1.553
Поени од реакции
101
Почекајте да пораснам па ќе ви коментирам јас и Англиско и Шпанско и Франсуцко и Германско и Италијанско и Холандско и Бразилско и Македонско првенство само убаво да ви е.Само почекајте уште малку да пораснам барем 18+ да имам за да можам да коментирам.

Пики

amazing happens
Член од
10 март 2007
Мислења
1.923
Поени од реакции
37
Ако ги разпознае Видич и Фердинанд или Оби и Есјен, кој е кој до 35 коло јас ќе си грицнам од тестисиве:pos2:
Тешко,тешко многу тешко :pos:
Шпанско пренесуваат 3 год и уште ги меша Ето и Туре,а замисли што ќе биде сеа на иста позиција двајца играчи што играат,плус прва сезона да коментира...Тоа од големите клубови,а за од другиве како Стоук,Хал,Виган,Фулам да не зборам..
ЛУДИЛОО :vozbud:

Абе а од А1 немаат изјавено нешто за тоа што ќе пренесуваат следна сезона ?

F

fantomX

Гостин
Еми, во Англија ќе има многу инквизиции догодина...
Само Џон Тери да не стани Џош Тони, или Роналдо - Роналдињо, инаку не е проблем. :tv:

L

LFC 4 LIFE

Гостин
Сигурни сте дека рекол Премиер лига... Да не сакал да каже Примера :pos2: оти се е можно кај Игорчо :pos2:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Почекајте да пораснам па ќе ви коментирам јас и Англиско и Шпанско и Франсуцко и Германско и Италијанско и Холандско и Бразилско и Македонско првенство само убаво да ви е.Само почекајте уште малку да пораснам барем 18+ да имам за да можам да коментирам.
За намалување потпис не ти требаат 18+. Ајде, намалувај до 76 пиксели.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.121
Поени од реакции
1.717
Мојот дрим-тим од Премиер лигата оваа сезона

Rooney -- Torres -- Van Persie*

Lampard© -- Gerrard -- Ronaldo

Evra -- Hangeland -- Vidic -- Jagielka

Schwarzer​

*Можда заслужува Аршавин да биде таму али како и да е супер сезона за Ван Перси.

Член од
12 декември 2008
Мислења
1.553
Поени од реакции
101
За намалување потпис не ти требаат 18+. Ајде, намалувај до 76 пиксели.
Леле мојот потпис сега бил преголем ајдееееееее......
ЛОЛОЛОЛОЛ...
Па види членот над тебе каде што го постираше ова и спореди го со мојот потпис и види го твојот потпис колкав е нели е иста димензија тоа на Манчестер сликата со таа на Милан сликата.
Боже?!?!?

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Ужас ќе е на Сител....ама ПРОПАСТ.... жива ПРОПАСТ...пропадната инвестиција...боље на мтв 2 ко шо беше порано хахаха само јазикот сега не е више истиот хахаха....иначе на сител ни слика ќе видиме...а коментатор ќе биде нез... ѕвер....:uvo:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.248
Поени од реакции
46.619
RIP ПЛ .

Хаоси ке е на Сител, поготово на Сител 3 и перфектната слика на тој Канал, се гледаш, освен играчите и топката . А коментаторине . . . . приказна за себе, зашто си ме мајко родила, турни ме да кинисам и слично . :pov:

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.246
Поени од реакции
8.150
Премиер лигата нема да биде иста на Сител. Ќе го нема она коментирање на кое сме навикнати ама што е тука е. Ние не одлучуваме за тоа и ништо тука не можеме.

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Леле зашто а1 се откажа од англиско па јас мислам дека најгледано првенство кај нас е.Еј се напнав сеа:uvo::uvo: нејкам на сител 3 тоа канал најлош немаполош со снег целиот а и тој коментаторот нон стоп на mute го ставам ама пак ми се чини дека го слушам.Ме радува тоа што новата лига европа ќе ја даваат на канал 5

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.248
Поени од реакции
46.619
Oвa e полошо и од денот кога дознав дека Сител ке пренесуваат NBA, why God, why

В

Вори

Гостин
Ја ќе си гледам на интернет ПЛ наредна сезона...нема шанси да ги слушам наказите од Сител,како што коментираат,а си немаат врска од фудбалот..поготово од англискиот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom