F.A. Premier League

Кој е најдобар англиски клуб?

• Вкупно гласачи
    600
Статус
Затворена за нови мислења.

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Абе може да се пропушти 5 мин од натпревар за реклами, ама цел натпревар да го слушаш Игорче па тоа е тортура еееј!
Леле Господе зашто ваке не казни
Епа ќе правиме петиција за да го префрлат игорче да коментира за некој друг спорт, а за премиер да се пушти некој асален коментатор.

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
Епа ќе правиме петиција за да го префрлат игорче да коментира за некој друг спорт, а за премиер да се пушти некој асален коментатор.
зар имаме таков ???:helou:

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
А кој тоа друг коментатор од сител е асален?

Capitano

...
Член од
24 октомври 2007
Мислења
1.344
Поени од реакции
137
Ептен ме натаживте со информацијава дека Сител откупил да пренесува ПЛ...:jaj::kesa:

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.121
Поени од реакции
1.717
Само незнам како тој чоек не се слуша коа коментира.Се губи едноставно, ќе земе 15 минути без престан збори за како Чави му ја подал на Меси.Плус ги гледам снимките од Сител,што ги имаат од Примера се КАТАСТРОФАЛНИ за разлика од оние од А1.Некат па кога ќе земат од некој стрим и горе знакчето SkySports Directta се глеа.

Жими све на секоја утакмица ќе го ставам на Mute коа ќе коментира он или уше бољи ќе си зеам некој стрим со арабјаните они се диват коа коментираат :))))

п.с Кај ќе има Примера сега?

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.775
Поени од реакции
5.104
Срамота е Манчестер ...се избрукаа многу .. како инвалиди играа со Барса

Арсенал е перспективата

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622

Изгледа на А1. :vozbud:

Член од
7 јануари 2009
Мислења
679
Поени од реакции
30
Шоооо ??? Игор Трпевски да ми коментира премиер !? You must be kidding me... да се надеваме дека кабловската ќе ми покаче лимит и брзина, а и дека ќе има квалитетни стримови...Господ нека ни е на помош...

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Најлошото нешто што можеше да се случи многу е глупаво на сител да има премиер лига лоша слика,лош коментатор па уште ги исклучат и навивачите да не се слушаат нема никаква атмосфера,земаат стримови од други канала од интернет ужас ќе биде.Него дај боже од сега Примера да е на а1 асално и ние да гледаме 1 сезона.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.733
Поени од реакции
11.610
Лелеее, не ми се верува дека повеќе нема да има на А1.
Кој ќе го слуша сељакот, којзнае колку глупости ќе истреска.

Охх бре А1, охх бре.

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Срамота е Манчестер ...се избрукаа многу .. како инвалиди играа со Барса

Арсенал е перспективата
Хехе колку со ова ме смеете. За еден меч што киксна Манчестер и одма некој да мрчи. Оваа сезона со прстите на рацете што ги имаш ќе ги изброиш тимовите кои што успеаа да го тепаат Манчестер, а за перспективните кои секоја година само ги мењаат децата ништо со тоа нема да направат. Оваа година се бореа Манчестер и Ливерпул за титулата само поради една причина, а тоа е што не прават драстични измени во тимот и ги чуваат играчите да играат заедно повеќе години, а Арсенал што направи. Ај една сезона покажаа живот ама се избрукаа на крај и после тоа пола тим го шитнаа. Купија еден јак и другите дечурлана и после Аршавин го доземаа и се поправија малце. Сега да претпоставам младиве ќе им ги соберат овие поголемиве клубови и пак одпоново да се привикнуваат нови играчи заедно да играат. Ако е тоа перспективата тогаш другиве тимови ептен забегале значи.

А да и да коментирам за некој што ми пиша претходно кој ќе го замени игорче. Па има увоз и извоз на новинари од телевизија во телевизија како онаа катерина како и да се викаше што порано беше на А1, а сега е во канал 5. Така може и сител да си направи.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.765
Поени од реакции
9.552
Ќе паѓаат бисери вгодина на Сител:pos2::pos2:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Ќе паѓаат бисери вгодина на Сител:pos2::pos2:
Тооооо па дали. Јас три години го слушав како тропа глупости

Изгледа на А1. :vozbud:
:vozbud::vozbud: ТООООООООО конечно една сезона од Шпанија да уживам додека ја гледам. Дај боже да даваат А1 Шпанско

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.782
Поени од реакции
44.020
Леле уште не ми се верува дека ќе глеам на Сител..Здрав и Жив да ми е компјутерот,ќе си глеам на интернет поарно!

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.733
Поени од реакции
11.610
100% нема да пренесуваат А1 наредната сезона?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom