Eye Cue на Евровизија 2018

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Eye Cue за мене се добри. Но тоа што не е добро е што не го прашуваат народот кој сака да го избере да оди, туку некои си уредници на МРТВ, оној педерот Марко Марк и слични шарлатанти.
Не се лоши, но можеше да се избере и подобро.

Не дека нешто ќе направиме, нели политички е Евровизија, но сакам цело Европа да слушне дека и ние имаме добри вокали и пеачи.

Вчера отворив да видам што песни има годинава (половина веќе се одбрани) и јес да има уште дваесетина песни да се објават, сега за сега делува на најмизерна евровизија на сите времиња.

Eye Cue за мене се добри. Но тоа што не е добро е што не го прашуваат народот кој сака да го избере да оди, туку некои си уредници на МРТВ, оној педерот Марко Марк и слични шарлатанти.
Не се лоши, но можеше да се избере и подобро.

Не дека нешто ќе направиме, нели политички е Евровизија, но сакам цело Европа да слушне дека и ние имаме добри вокали и пеачи.
Што е целта на цело време истово копи пејст ?

Како може Марко Марк да познае што е добра песна кога човекот нема допирна точка со музика?

Па сигурно и тие не се надеваат многу многу па затоа такви и ги бираат песните...
Плус тие таму мафијата од ЕБУ или кои да се којзнае како бираат победник, ланската победничка Португалија, врска нема тоа ако е песна јас сум космонаут... Имаше барем 3 подобри песни од таа, нема врска ние реда ради учествуваме и за тоа ја не очекувам нешто големо, ќе видите сега Португалија 21 место ќе биде, нека идат барем нека се забавуваат таму..
Многу ми е глупо што се интересирам за Евровизија уште иако не сакам да ме интересира, како да ми е наметната уште ко мал, сигурно ради тоа што вадеме добри песни без некој резултат, сценски настап кој ужасува и те заледува од фалш и досада...

Единствено добро нешто што се појавуваме на Евровизија е да видат дека постоиме како држава.

Има најава кога ќе ја објават песната? Требаше као почеток на Март, ама сега за сега ништо не спомнале околу промоција.

Видеоспотот се снимаше вчера..

YhJjmj5.jpg

Eве ја од Хрватска
Ништо посебно песна.

Аlexander Rybak повторно учесник на Евровизија

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom