Eye Cue на Евровизија 2018

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување

Прољиф каша,скрос почетокот личи на модерен поп/рок али се предомислиле па маваат реге на строфата мислиш на кариби си негде па идат електро drums елементи за да кулминираат со techno dance стил.
Девојката добро пее али песната е турлитава од музички стилови.
--------------------------------------------------------------------------

Едит:
Ова е нешто квалитетно

Последно уредено од модератор:
Оваа на Израел ми е прејака! :D Оние смешните кокодикања ми се одвишок, без нив или со замена со други некои звуци би била подобра. Чудна е ама во позитивна смисла, бар за мене.

Инаку на обложувалниците Израел е прво место

Пред некоја година кога победи Украина на евровизија со скапаната песна, беше војната во Украина, потоа победи Португалија, која во тој момент беше многу слаба економски. Оваа година во Израел ситуацијава е многу лоша. така да веројатно е да победи.
Евровизишит е местена работа.
Според мене Норвешка е фаворит.

Edit: Сега видов каков ѕвер е пејачкава...

https://www.youtube.com/watch?v=AYG1GngcLRY

https://www.youtube.com/watch?v=IfdEMGU3zmc

Али пак мислам дека Рибак би требало да победи.

Последно уредено:
Дуа Липа песна од ковер бенд што цела "кариера" препејува и плагијатизира песни. Кога најпознатата песна "Убава" им е препев на ебанана Лутко ја сам решен,давечностобосерем....што повеќе да се каже за бендов.

Не знам ни како воопшто беа избрани за Евровизија,по кој критериум,фрлаа куртони со Кристина Арнаудова па им дадоа да идат да трошат државни пари ? Подобро онаа Анета Молика да ја пратеа,и онака и ветуваа дека ќе дојде живот и за нејзе,да прати песна итн итн...и на крај позз кис4е. :icon_lol:

Се на се,уште една тиња изведба од просечен вокал,со никаков сценски настап ни следи,нешто ко Јана Бурче,само што оваа ваљда не е напумпана.

Песнава ми се допаѓа, би рекол подобра од ланската. Ама стајлингот во спотот :sick: Ако ја излези онака облечена и на сцена ќе биде циркус.

Дуа Липа песна од ковер бенд што цела "кариера" препејува и плагијатизира песни. Кога најпознатата песна "Убава" им е препев на ебанана Лутко ја сам решен,давечностобосерем....што повеќе да се каже за бендов.

Не знам ни како воопшто беа избрани за Евровизија,по кој критериум,фрлаа куртони со Кристина Арнаудова па им дадоа да идат да трошат државни пари ? Подобро онаа Анета Молика да ја пратеа,и онака и ветуваа дека ќе дојде живот и за нејзе,да прати песна итн итн...и на крај позз кис4е. :icon_lol:

Се на се,уште една тиња изведба од просечен вокал,со никаков сценски настап ни следи,нешто ко Јана Бурче,само што оваа ваљда не е напумпана.
Ја не знам што се нервирате за џабе, ја на оној од Португалија лани никако не би му дал да победи, и тоа беше срање од песна,(барем не е нешто мене што ми се свиѓа) Бугарот ги посра сите лани и тој требаше да победи, нема везе се е политика и не би изненадило Израел оваа година или пак некој од Балтичките држави пошто се така оди, некоја држава во криза или Шведска...

Ја не знам што се нервирате за џабе, ја на оној од Португалија лани никако не би му дал да победи, и тоа беше срање од песна,(барем не е нешто мене што ми се свиѓа) Бугарот ги посра сите лани и тој требаше да победи, нема везе се е политика и не би изненадило Израел оваа година или пак некој од Балтичките држави пошто се така оди, некоја држава во криза или Шведска...
По логикава ние секоја година треба да победуваме, цел живот сме у криза :LOL:

Да да, нели и на Србија им пуштија заради Косово тогаш, а на Шведска само со црна пејачка им дозволија за да им покажат што ги очекува во иднина, ама алуминиумче малку и си го голтнаа ко ништо.

Се е фарса од јудеомасоните и следбениците на Кабалистичките ритуали. Да се прашувам јас, одма би забранил наше учество.

Многу ми е некако безвеза песнава, нема некоја енергија, нема ништо, генеричко срање.

Сите знаеме какво фијаско беше ланската. Полош пласман од тоа сигурно нема да имаме. Упс, уствари не се ни пласиравме...

Sent from my Shoot_1 using Tapatalk

Лириксов како да ги собрале сите можни клишеа и ги споиле во една песна.
Она сакала deeper...

Она сакала deeper...
Ама тоа е секси. Те гледа во очи и ти вика: GO DEEPER! Мммммм...

Она сакала deeper...
Повеќето песни на Евровизија содржат клише, најупотребувани зборови кој според мое мислење сигурно намерно за брзо слушателот да го запамети текстот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom