ljupce_piroman
А ти си или... Брат ти ?
- Член од
- 7 март 2007
- Мислења
- 77
- Поени од реакции
- 2
bjelo dugme,4asa,parni valjak,bajaga i mn mn dr
За прво да кажиш дека се мостот помеќу рокот и турбо-фолкот, треба убаво да ги преслушаш сите песни и после ќе прајме муабет. Со слушнати 5-6 песни не мојш да одредиш какви им се песните. Или можит мислите така дека голем процент од песниве им се балади и мислите дека тие се турбо-фолк. Стварно не можам да ве разберам.П.С. Бјело Дугме ич не ги сакам, иако им ги имам сите албуми, и мислам дека се „мостот“ помеѓу рокот и турбо-фолкот. Без навреда за фановите на овој бенд.
Па Скај Дог бр.1 музиката повеќе ќе ја почитуваш доколку чекаш месец, два, три за да дојде и во твојата музичка продавница во вид на винил или касета, отколку сега кога за 15 до 150 минути ја симнуваш за 2 саати откако ќе излезе во продажба или евентуално уште пред да излезе во продажба.Ние помладиве мораме да жалиме што не живеевме во тие времиња,добро сеа живеевме ама само 3 години И покрај 650 плочи што ги имам дома како поклон од вујкоми на времето кога бил дете цвеќа,никогаш нема да успееме да уживаме бар една минута во тоа што постарите уживале.
Ни едни ни други ни трети...Многу се фураат на дугме, додека други пак ги кењаат како се крем, и фураат чорба демек андерграунд? ....хихихихи
ок нема везе фурам само малце, разлика навкус нели? :wink:
мене омилени ми се група смак и тајм
поздрав
Грешка да не си? Мотори е од Дивлје Јагодеmene Bijelo Dugme so pesnata MOTORI MOTORI omilena pesna i omilena grupa
:chelsea: