Евровизија 2012

• Креатор на темата Креатор на темата MyloXyloto
  • Време на започнување Време на започнување
Охоо Калиопи да биде меѓу топ 5 јас сум задоволен. :)

А во кои кладилници може да се уплати ?

I sho se kladite za prvite 10 mesta? I kolku se zima?

Не си прајте филмој..секоја година истото..Шведска на финска,данска,норвешка,Данска на споменатите..Русија на белорусија,Украина..овие исто обратно..Грција на Кипар,Малта..Германија на Турција,Шведска...и ние нормално на Албанија и Косово..oh wait:LOL:

Да, ке беше Калиопи во првите 5 доколку на Евросонг играа Вокалните способности,кореографијата,сценски настап и останато што е поврзано со квалитетот, но сепак тука истотака главна улога играат Политиката, Рекламата , Сексипилот (стенка додека пее , ебате) и кичерајот.

Јас лично со први 10 сум презадоволен, а мој фаворит е Шведска поради стилот на музика.

За топ 4 коефициентот е 126. Со среќа на сите! :) Јас отидов „на сигурно“. :)

Иосоно , не ги заебавај луѓето , 14 коефициент е за топ 4 да биде Опи . 101 е да тепа .

Туку ова за топ 10 е доста могуче. 4.75 моментално на бвин.

Донирај за новата сала оти ако се случи тоа чудо,ќе не тртат :P

Ќе фрлам пола, зош да не. Не дека нема да им го најдам крајот и така...:icon_lol:
Туку да најдам прво кладилница. Кај се уплаќа ако не па?

Одлично, фала на инфо!:vozbud:Оф, ами шо ќе им прам на 126 000? Ау мамата:confused:

Дај ми пола.

Ма само се зезам.Дај ми ги сите и рацете горе.*го вади пиштолот*

У која кладилница ?

Ау мал коефициент! Море ќе ја уплатам. А за меѓу први 5?:vozbud:

Моја грешка не ми било во децимали, 4.5 е коефициентот ама сепак е добар.
Инаку во бет365 .. а за да заврши на првите четири места 29 коефициент исто така многу примамлив ;)

Евровизија тотално не ме интересира, морав да уплатам нешто за да се мотивирам :)

Инаку пласманот ич не ми е битен, не е ова спорт, ова е на-ти-го-дај-ми-го и ако имаш посебно добра песна, можеби ќе земеш по 2-3 поени од она што не било предходно договорено, таман доволно за да си во горниот дел.

Како и да е, пошто не пишав ништо на темава до сега, само да кажам дека Калиопи растури и дека ми е мило за неа, без разлика на пласманот. Ако ви се верува песнава за прв пат ја слушнав вчера, конечно да пратиме нешто асално. Со среќа Калиопи, донеси ми пари! :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom