Божино
4815162342
Фала, се заборавивме беОди на bet365, кликни на special (лево во менито), па на world, па на Eurosong.
Не може линк затоа што некаква програма е, истиот линк се покажува каде и да кликаш.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Фала, се заборавивме беОди на bet365, кликни на special (лево во менито), па на world, па на Eurosong.
Не може линк затоа што некаква програма е, истиот линк се покажува каде и да кликаш.

Во 2004 да беше оваа песна немаше ни во топ 10 да е, камоли фаворит за победа. Него убаво имаше пишано еден на ФБ вчера, ние влеговме во финале, за Малта не пееше дебела тетка, нешто не е у ред 
Се е до вкусови, еве слушни го анплагдот на песната и спореди ја со Калипои, па оценете кој се губи повеќе
Стварно бе, три пати ја пуштив песнава и уште не гледам што толку сите се на гз паднати од оваа.Во 2004 да беше оваа песна немаше ни во топ 10 да е, камоли фаворит за победа. Него убаво имаше пишано еден на ФБ вчера, ние влеговме во финале, за Малта не пееше дебела тетка, нешто не е у ред
![]()

Се е до вкусови, еве слушни го анплагдот на песната и спореди ја со Калипои, па оценете кој се губи повеќе
партали е![]()
Во право си, од друга страна тука секогаш е Калиопи да не израдува со макфестовска песна во која обично фрчат стихови ко "пламен во срцето", "јас бирам среќа, ти бираш тага", а у рефренот мора да има бесно гитарско соло.Звуков што искача од клипов, исто ко звукот што искача кога не можеш да ја погодиш фреквенцијата на радиото![]()
Ако не Калиопи, тука се секогаш патетиките на желката.
Во право си, од друга страна тука секогаш е Калиопи да не израдува со макфестовска песна во која обично фрчат стихови ко "пламен во срцето", "јас бирам среќа, ти бираш тага", а у рефренот мора да има бесно гитарско соло.Ако не Калиопи, тука се секогаш патетиките на желката.
![]()

партали е![]()
Да ама по изведбата гледано, може да и биде професорка на Швеѓанкава![]()
Дечки има клип од настапот на калиопи, да не барам по страневе назад, мене на јутуб ми го избацува само превјуто и пробата !
Слушај ја од 2 : 35 натака како пее...
но на повеќето слушатели најчесто ако по првите 30 секунди, макс минута не им остави впечаток песната се исклучуваат, ако треба да се чека до 2:35 за да се види квалитетот... 
Нема шанси за топ 10.Ставам иЉадарче на топ 10 @ 4.5 предобро да се пропушти
Сакај ја ма! Ам види шуба е!Океј, сфаќамно на повеќето слушатели најчесто ако по првите 30 секунди, макс минута не им остави впечаток песната се исклучуваат, ако треба да се чека до 2:35 за да се види квалитетот...
![]()