Евровизија 2012

• Креатор на темата Креатор на темата MyloXyloto
  • Време на започнување Време на започнување
А ние како ќе ги делиме бодовиве бре?
5 - Турција
6 - Босна и Херцеговина
8 - Русија
10 - Албанија
12 - Србија

Горе-доле овака нешто би требало да биде, барем според мене.....Швеѓаните нека не се надеваат многу, многу од нас, главни фаворити за 1во место ни се :)

8, 10 и 12 ќе се делат меѓу Турција, Албанија и Србија...некаква комбинација ќе биде.

7 коефициент за Македонија да заврши во првите 10, полесни пари за денеска здравје.. на 1000 добиваш 7000 (y)

Последниве страни, само околу кладилници се збори...

Не знам дали постираше некој, ама е must-see: девојка од Панама прави ковер на Црно и Бело :)

Прво мислев дека е некоја ујдурма, ама после:

Seems Legit! :)

Покрај поени од Србија,Бугарија,Албанија,Црна-Гора,Хрватска,Босна и Херцеговина,Словенија,Турција би требало да добиеме и од Австрија,Швајцарија ,Русија и Романија :D

4.50 e во моментов за Топ 10.

4.50 e во моментов за Топ 10.

Леле ќе победи Калиопи! Вакво паѓање на коефициенти, само на тоа мириса! Ќе видам јас што како и навијачки што поубав пласман ќе изиграм. Чисто за ќејф и среќа! Ми оди спортската, па нека види аир и Калиопи од мене :vozbud:

Леле ќе победи Калиопи! Вакво паѓање на коефициенти, само на тоа мириса! Ќе видам јас што како и навијачки што поубав пласман ќе изиграм. Чисто за ќејф и среќа! Ми оди спортската, па нека види аир и Калиопи од мене :vozbud:
За топ 4 коефициентот е 126. Со среќа на сите! :) Јас отидов „на сигурно“. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom