Евровизија 2010

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
знаев дека шансите беа мали за нас ама незнаев дека сите други песни беа толку слаби, кај нас фалеше кореографија и минус зверот

И Мартин Вучич и Елена исто... За Тоше, Елена и Каролина сфаќам али до ден денес не сфатив како Мартин влезе тогаш у финале...

знаеш како? епа прво имаа подобри песни но и тогаш се беше преку телевоутинг а сега е пола жири пола гласање и норамлно и најдобрата песна да ја имаме нема да влеземе посебно кога иде Грција.

Не ме чуди шо не влегоја во финале.
Ко прво песнана си немаше допирна точка со сценскион настап.
Второ оние трине шо сакаа многу да ги поддржиме, на крајон ко се расчепатија уш црнец им требаше во целана "приказна"
Трето,навистина е премногу тапа шо оваа година се пееше на плејбек,нема да можеше да се види кој грачи,а кој не.

И уште ме чуди како Деана нон-стоп вика дека е пратечки вокал,кога никаде не го слушнав во песнана,туку само играше..ова де се ширеше.

Ај кажете кои земји влегоа.

знаеш како? епа прво имаа подобри песни но и тогаш се беше преку телевоутинг а сега е пола жири пола гласање и норамлно и најдобрата песна да ја имаме нема да влеземе посебно кога иде Грција.
E кај беше на Мартин Вучиќ подобра песната не измислувај сеа и ти, и каква врска имало „и нормално и најдобрата песна да ја имаме нема да влеѕеме посебно кога иде Грција“, каква врска има дали Грција иде даље со тоа дали и ние ќе идеме. Не одлучуваат они кој да иде натака...

Ништо од нашата рипка. Да ви кажам и не ми е криво толку за него, колку што ми е за Малта. Многу ми се бендиса нивната песна, требаше барем тие да влезат ако не ние. Да не се навредите, не ја потценувам Македонија, ама ми беше мило и Малта заедно со нас да ја гледам во финалe :wink:

• Bosnia & Herzegovina
  • Moldova
  • Russia
  • Greece
  • Portugal
  • Belarus
  • Serbia
  • Belgium
  • Albania
  • Iceland
Ovie zemji se plasiraa vo finaleto

Ма ич не ми е криво бре што не влезе,ни песната беше нешто посебно ни пејачот башка требаше Влатче да иде не јарецов селски. :kez:

Кога македонките се ''шират"' aвтоматски се курви, дрољи и се најлошо.

А Ријана кога се ''шири'' тоа е уметност така?

Пораснете...

Треба да ја/го пратиме Боки,,, па само педери и изроди успеваат.... I got the Power,,, -.-

...Ја на оваа евровизија за Вукашин си навивам Босна!! знаеф дека рибава нема да влезе!!
Влатче требаше да идеее

Море Исланѓаните пратиле вулкан на Евровизија. :pos2:

А Србите Пинк музика, ќе шират малограѓанштина и сељачизам и низ Скандинавија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom