Европско првенство 2018 Хрватска- Општа тема

• Креатор на темата Креатор на темата Tomasino
  • Време на започнување Време на започнување

Каков стил на ракомет очекувате да се игра на првенството

• Вкупно гласачи
    85
Е МарјанЕ НиковЕ, ти временска прогноза на Сител додека "коментираш" Љупче си ја најде среќата.:pos:
Шо ти е животот.:icon_lol:

Лино ќе се кае што ја остави Македонија за Хрватска.

Колку би сакада завршиме пред хрвативе па макар биле и 10-ти.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Лино ќе се кае што ја остави Македонија за Хрватска.

Колку би сакада завршиме пред хрвативе па макар биле и 10-ти.

Ние нема да се каеме што не напушти. Со сенилниот, у групава ќе испадневме со примени 20-30 гола на празен гол поради играта без голман.

Најглупа реклама, какво понижување на ракометарите. Не знам дали Лино го смислил текстот или некој 'стручњак' за реклами, но најголема вина оди на грбот на селекторот. Ги уби во поим своите ракометари.

Хаха, не ама малку фалеше. Немам видено поголемо гомно од Морк, кога изгуби Ларвик од Вардар тука, ни автограм даде на децата, ни изјава за новинари, увредена беше госпоѓицата и пројде само гледајќи надоле како поред гробишта, како тоа, кај се видело Ларвик да изгуби од Вардар. Гнаса. :icon_mrgr:

Ќе отвара некој тема за другата група?

Би ја отворил оваа Мерк. Ми е гајле за автограми и новинари. :kafence:
Баки мој ,ти можеш да отвориш само прозор у 23ка ,ништо више ;))))
П.С Да си му кажал на Џинџерот потхитно да прекине со тие фрљотки да не му ебам тоа сончогледот на глава к???

Sent from my SM-G903F using Tapatalk

Баки мој ,ти можеш да отвориш само прозор у 23ка ,ништо више ;))))
П.С Да си му кажал на Џинџерот потхитно да прекине со тие фрљотки да не му ебам тоа сончогледот на глава к???

Sent from my SM-G903F using Tapatalk
Каки курац 23, само 63 и 66 роки мој рољави. ;)

Онаа пресечена топка на србите кога норвежаните почнуваа од центар, зерем не беше иста ситуација како и на натпреварот Словенија Германија?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom