Eвропско првенство 2012 - општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Mario Gómez
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион?

• Германија

Гласови: 150 39,5%
  • Шпанија

Гласови: 62 16,3%
  • Холандија

Гласови: 52 13,7%
  • Италија

Гласови: 48 12,6%
  • Англија

Гласови: 38 10,0%
  • Франција

Гласови: 17 4,5%
  • Португалија

Гласови: 13 3,4%

• Вкупно гласачи
    380
Само едно големо браво можам да кажам за грците, изиграа јако во одбрана, спречија многу напади на Полска, а тактиката им беше многу добра :cool:

А некој да даеше live stream за да се гледа некаде ... ама да не е забрането од USA!

И мене истово ми треба, на линков гледав Евровизија на МТВ 1 во USA, ваљда би требало да биде океј ..

Немам спиено асално неделава па денеска си легнав викам дај да се одморам малце па ќе станам на време за Полска-Јужниот Сосед.
Се успав максимално е само што станав :D.
Ако може некој да ми каже кога ќе има снимка од мечот?
No spoilers please :D :)

е, јанко (ќе) коментира ли?

Немам спиено асално неделава па денеска си легнав викам дај да се одморам малце па ќе станам на време за Полска-Јужниот Сосед.
Се успав максимално е само што станав :D.
Ако може некој да ми каже кога ќе има снимка од мечот?
No spoilers please :D :)
Ќе има утре од 12:00 до 14:00 една, а другата од 14:00 до 16:00

560132_380917761965791_1664874680_n.jpg

hahahahhahhaa

Може да јадеме бурек за МТВ колку сакаме, ама преносите на МТВ во споредба со преносите на Канал 5 од ЛШ се небо и земја.

Може да јадеме бурек за МТВ колку сакаме, ама преносите на МТВ во споредба со преносите на Канал 5 од ЛШ се небо и земја.
Дефинитивно оваа година позитивно ме изненадија,се гледа дека имаат концепт,има и тоа голем напредок,само така нека продужат.

Дечки знае ли некој да ми каже дали во Америка ќе даваат репризи од утакмициве пошто на работа сум до 2 и 30 а тогаш завршува втората утакмица:place:.

Полска - Грција, многу возбудлив и интересен меч за следење. Секако, навивав за Полска само за да изгубат Гејлада, но Гејлада покажа одлична тактика и тимска игра во одбрана, и дојде до посакуваното, in Chelsea style..:icon_lol:
Русија е во опасна форма, но после групиве пак ќе паднат и нема да го покажат правиот потенцијал, инаку страшна екипа се. Најмногу сум изненаден од Џагоев, страшен играч, ептен добри пасеви дава во далечина и пред се, ептен прецизни, плус солиден шут има.
Мое мислење е дека Русија и Полска ќе идат натака за ваа група, па ќе видиме.

Хаџиески :pos::pos::pos: Ко рече за Кержаков ДРВО:ROFLMAO:

Си шепти, шепти нешто цело време, и на крајот... Изненади. Ко рече дека немал ни техника ни класа. А и Тони е добар како коментатор. Убав тандем ќе бидат со Калински.

Добро отварање на Европсково....2 утакмици 7 гола. (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom