- Член од
- 7 септември 2016
- Мислења
- 24.448
- Поени од реакции
- 41.741
Hungary politician dances on stage after Péter Magyar wins election
Hungarian politician Zsolt Hegedűs from the winning Tisza party performed a viral stage dance while celebrating election victory in Budapest on Sunday night....
... инаку ако замижам и онака ги размислам сите факти што ги знам, све повеќе сум убедена дека Виктор Орбан сево ова сам го организирал, да ја смири топката, да се повлече, онака предадено место без борба, без кочење кон опозицијата, ги имал сите државни механизми во раце, Трамп, Путин, да да, дефинитивно сам себе се симнал од премиер, по некоја препорака или совет.
... инаку околу кој, што, како, за Маѓар, на еден поткаст од политички аналитичари укажале за неговите ниски морални вредности кои се уклопувале во тајфата која го подржувале и сега си се частеле, инаку го прикажале како бисексуалец, наркомаан, тежок алкохоличар, ниски вредности во воспитување на сопствените три деца мастурбирајќи пред нив, сопствена жена која како интелектуалка Министер за правда во Орбаново време, ја тепал со ремен и кога била трудна и кога веќе не можела да издржи кога ја пријавил во полиција поради тајната снимка за потпис на тој некој си осуден педофил кој со притисок на Маѓар кон жената да потпише како Министер за правда, тајно ја снимил и снимката пратена за корупција против Орбан во полиција, сопствена жена кога му рекла дека се разведува го зел нејзиниот миленик и го испекол во микровална пред децата, ете таков премиер сега ќе ја води Унгарија, ќе биде интересно на неговите испади кои верувам ќе бидат скандалозни и многу неморални!

... покажувајќи ги тестисите и половиот орган на митинг на опозиција против Орбан, денес веќе премиер Peter Magyar.
Последно уредено: