Европска Унија

• Креатор на темата Креатор на темата Gags
  • Време на започнување Време на започнување
Абе новион може да има слични гледишта со Орбан, за клучните прашања, така да оваа невладина егзалтираност на форумов, скроз може да е за џабе.
Нема!
(да не се убедуваме, да почекаме неколку месеци и се ќе стане јасно)

Во АФД има јаки струи моментално кои форсираат либералното да биде изоставено од партијата..
АФД и либерализам се како Бог и Шеширџија.

Нема!
(да не се убедуваме, да почекаме неколку месеци и се ќе стане јасно)
Парите го сменија и гледиштето, сега моќен е Маѓар му аплаудираат соросоидите

АФД и либерализам се како Бог и Шеширџија.
Не е така Таксист, ќе ја начнеме оваа дискусија во други времиња, да не влагаме во детали

IMG_2753.jpeg

Нешто паметно да каже и овој. Секако со доза на омраза кон вмро, но сепак суштината за новиот премиер на Унгарија е таа. Јас не знам на што се должи ова денешно свршување и славење на сдс комуњарата, буквално распадната партија без организација ни членство, се радува на победа на некоја десничарска партија од Унгарија само затоа што противниците биле блиски до Вмро, и Орбан го криел Груевски, оној кој што Обиџуко го пушти да помине граница. Многу се глупи, јас не знам дали има еден нормален останато таму.

Прегледај го приврзокот 474717

Нешто паметно да каже и овој. Секако со доза на омраза кон вмро, но сепак суштината за новиот премиер на Унгарија е таа. Јас не знам на што се должи ова денешно свршување и славење на сдс комуњарата, буквално распадната партија без организација ни членство, се радува на победа на некоја десничарска партија од Унгарија само затоа што противниците биле блиски до Вмро, и Орбан го криел Груевски, оној кој што Обиџуко го пушти да помине граница. Многу се глупи, јас не знам дали има еден нормален останато таму.
Тропа глупости, гледај ги соросоидиве низ светот како аплаудираат
Син му на Џорџ Сорос му честиташе меѓу првите, тоа доста кажува, или?

Сака да каже дека секој што ќе го направи истото ќе биде етикетиран како Маѓар
Многу се предвидливи соросоидите :pos:

Еве утре да се појави вистински патриот и да удри по дпмне, иститите етикети ќе ги добие
Чул нешто Димче, спрема терен за да каже после „ете ви кажав..“

Прегледај го приврзокот 474717

Дечкото за геополитика е неписмен,
Гледа од идеолошки аспект а во геополитиката идеолошкиот фактор е само еден од многуте инструменти за да се истата тера, ај млад е па ќе научи или барем понекогаш ќе побара совет од некој што има знаења од таја работа.

Back
На врв Bottom