Европска Унија

• Креатор на темата Креатор на темата Gags
  • Време на започнување Време на започнување
исто така зборел дека поддржувачите му се смрдливи старци на снимка :kafence: иначе типчево е доста компромитирано, но се вадел дека Орбан го мести.

What Magyar said on the leaked audios (from Vogel's recordings):
  • He complained about his own supporters at rallies: called them "stinky" with "foul breath" (said they smelled bad when they tried to hug him).
  • Referred to some older supporters jokingly as a "pensioner commando" (nyugdíjaskommandó).
  • Made a crude joke suggesting that if someone's grandchild emigrates to the West, tell the grandmother to "buy a new grandchild".
  • About his own MEPs (European Parliament candidates from Tisza Party): called them "braindead", "untalented", "incompetent", and said one specific MEP (Viktor Weisz) is "completely useless as a politician". He also used abusive language toward at least one of them.
  • In other clips: vented about the media, saying he told outlets like ATV, 444, and Index to "go fuck themselves" (used strong swear words like "kurva anyjába"), and that he doesn't need them anymore because he can communicate directly on YouTube/Facebook.

И на крај цела Унгарија гласаше за него, што значи или цела Унгарија не чини или Орбан бил бетер во секој поглед.

И на крај цела Унгарија гласаше за него, што значи или цела Унгарија не чини или Орбан бил бетер во секој поглед.
Чоек иди најди нешто да легнеш, зошто вака не ти ја бива работата..... докажано е дека одсуството на секс е многу лоша работа за психата.

Чоек иди најди нешто да легнеш, зошто вака не ти ја бива работата..... докажано е дека одсуството на секс е многу лоша работа за психата.

Пак сакаш да му правиш стрес тест на глупометарот?

Здушно поддржан и поздравен од Сорос, Обама, Макрон и компанија.
Школски rug pull ќе изедат унгарците, како што изедоа холанѓаните и италијаните со своите десничари.

:pos: :pos: :pos:

Овој лик погоре многу ме потсеќа на еден цитро од едно друго место на нетов .....
.... и таму лупаше глупост до глупост.... остаре и памет не му дојде...

Ќе се потрудам по архивите ако е можно да ги најдам постовите и се правец во чек дис аут

Види го бе и овде се просерува.

Ауауауау што комлексии ти имаат набиено Вемерето бе ооо комуњарче жално?
Автоматски споено мислење:

Овој лик погоре многу ме потсеќа на еден цитро од едно друго место на нетов .....

Ќе се потрудам по архивите ако е можно да ги најдам постовите и се правец во чек дис аут

Има научено и АИ да користи сега. Така да пази се сега. Знаеш сомнително е како некои ретардоси ги нема цитро, светс дебарца и тн. И се активира некој од 2014. Со слична ретардираност во најмала рака. Ех бе напатени комуњарчиња.

Последно уредено:

... klin не е citro, стари членови сте на форумов не знам зошто ги мешате, citro како пишува самиот е од Куманово и не е стар како што го мислите, дури има слики постирано низ форумов, ме мрзи да ги побарам :kafence:

... klin не е citro, стари членови сте на форумов не знам зошто ги мешате, citro како пишува самиот е од Куманово и не е стар како што го мислите, дури има слики постирано низ форумов, ме мрзи да ги побарам :kafence:
Напишав ... многу ме потсеќа на еден цитро од едно друго место на нетов .....
.... т.е. не го мешам со некој друг член од овој форум...
..... јбг.... можда и грешам ...

Види го бе и овде се просерува.

Ауауауау што комлексии ти имаат набиено Вемерето бе ооо комуњарче жално?
Автоматски споено мислење:

Има научено и АИ да користи сега. Така да пази се сега. Знаеш сомнително е како некои ретардоси ги нема цитро, светс дебарца и тн. И се активира некој од 2014. Со слична ретардираност во најмала рака. Ех бе напатени комуњарчиња.

Не бе... не знае .... малтретира некој друг дома.

:pos:

-Беше секогаш со народот и сите го сакаа. Он се поздравуваше со сите и ќе ја напраи Унгарија за сите Унгарци.

Закон. Ништо конкретно и е земено од изборниот памфлет кој Грујо им го пишувал изглеа.

Аооа. Какво мочање му направил министеров за финансии на Мерц. Брутално.

-Беше секогаш со народот и сите го сакаа. Он се поздравуваше со сите и ќе ја напраи Унгарија за сите Унгарци.

Закон. Ништо конкретно и е земено од изборниот памфлет кој Грујо им го пишувал изглеа.
Не би рекол, конкретно беше прашан на пресот за полските министер и заменик министер кои се исто така азиланти во Унгарија, за овој да го спомне директно и Ниче Пајката дека ќе го спакува.

Back
На врв Bottom