Европска Унија

• Креатор на темата Креатор на темата Gags
  • Време на започнување Време на започнување
Според првичните резултати, ќе победи моменталната владечка гарнитура. Ќе ја сменат тоа гуската што им е претседател.

Мене не ми е јасно, како лице кое е родено во Франција, е претседател на државата.

Овие бетер од нас се.

Значи ни Грузија веќе на кур не ја качува лулката на демократијата ЕУ

Во Молдавија победи правата опција и таму беше фер и демократски, во Грузија победи погрешната опција и затоа тука изборите беа нефер и украдени од Путлер и Лорд Бебо.

Да не спамувам, еве 2 твита.

Ga6fh-HbcAA3jZy

Грузиската Претседателка повикува на протести поради резултатот од изборите.

Сега останува да видиме дали ќе помина сценариото за државен удар (ака обоена револуција)... Но ако грузискиве родољуби имаа визија за да забранат финансирање на НВО-а од странство, верувам дека имале визија дека после ова ќе им се деси обид за државан удар. И се спремиле соодветно.

ne taka odamna, se najavuvaa investicii "to become more competitive". eve denes surprise surprise, so zatvaranje fabriki se stanuvalo "more competitive". nekoa nova tranzicija e vaa izgleda :ROFLMAO:

kaj e sega @Staufer uste ednas da ni objasni za tivkite giganti i srednite firmi na germanija...

poleka stigna dunav...

Фолксваген ќе затвори 3 фабрики во Германија.
Ама како така сега !?!
Нели санкции, пропаѓа Русија, не им треба ефтин гас, Путин глупи видеа снима каде што им вика дека за 1-2 години ќе се смрзнат !?!?!

Масло на Путлер е ова... Најпосле негов пасош бил најден на местото на експлозијата на Северен ток гасоводот. :unsure:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom