We Are Back !!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Симон изгледа пак клучен за победа.![]()

по не знам кој патПолека со прогнозите за Реал,и лани беа доминантни,ама ете грциве ги одкинаа.Не знам каков им е ростерот годинава,мислам дека скоро истиот им е од лани.Не дека Реал нема да се бори за фајнал фор,ама претерано е да кажеш дека нема кој да ги допре.Цела игра им се ослонува на шут за три,ама у финалето баш тоа оружје им откажа и виде што се деси.Инаку дали некој смее да ги откаже од Ф4 со ваков монструм и тимотЗначи скоро секоја втора утакмица им е иста на Олимпијакос, или е тесен резултатот, или губат и на сцена стапува Спанулис.
Реал моментално игра уште една феноменална партија, не знам дали ќе успее да ги запре некој оваа сезона.

.Полека со прогнозите за Реал,и лани беа доминантни,ама ете грциве ги одкинаа.Не знам каков им е ростерот годинава,мислам дека скоро истиот им е од лани.Не дека Реал нема да се бори за фајнал фор,ама претерано е да кажеш дека нема кој да ги допре.Цела игра им се ослонува на шут за три,ама у финалето баш тоа оружје им откажа и виде што се деси.Инаку дали некој смее да ги откаже од Ф4 со ваков монструм и тимот.