Евролига 2013/2014

• Креатор на темата Креатор на темата Atso
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде првак во Евролигата (сезона 2013/2014)?

• Барселона

Гласови: 3 15,8%
  • ЦСКА Москва

Гласови: 4 21,1%
  • Олимпијакос

Гласови: 2 10,5%
  • Монтепаски Сиена

• Реал Мадрид

Гласови: 5 26,3%
  • Анадолу Ефес

Гласови: 1 5,3%
  • Панатинаикос

• Макаби Електра Тел Авив

• Фенербахче

Гласови: 6 31,6%
  • Жалгирис

• Вкупно гласачи
    19
  • Гласањето е завршено на .
По мизерен играч од овој Симон нема у цела Евролига.У момент кога беа у ситуација да ја свртат утакмицата,он прае чекори у напад,и намерна лична у одбрана:tapp:.

По мизерен играч од овој Симон нема у цела Евролига.У момент кога беа у ситуација да ја свртат утакмицата,он прае чекори у напад,и намерна лична у одбрана:tapp:.

:icon_lol:

И двеве екипиу играа топло ладно,ама ете на крај Кубан успеа да ја добие утакмицава.Има добро тимче Кубан само да немаат толку црни минути у играва,и ќе бидат новиот Химки.Инаку од 20-45 супер дерби,Макаби Пао,овде предност им давам на Макаби,мада со грциве никад ништо не се знае.

И двеве екипиу играа топло ладно,ама ете на крај Кубан успеа да ја добие утакмицава.Има добро тимче Кубан само да немаат толку црни минути у играва,и ќе бидат новиот Химки.Инаку од 20-45 супер дерби,Макаби Пао,овде предност им давам на Макаби,мада со грциве никад ништо не се знае.

Повеќе очекував од Кубан годинава..ептен променливо играат можат од секој да изгубат и да го победат секој, такви и играчи имаат Симон и Вилијамс ако им тргне даваат 30, а може и 4 поена.
Денес Симон го направи пресвтот погоди доста јаки 3ки.

Повеќе очекував од Кубан годинава..ептен променливо играат можат од секој да изгубат и да го победат секој, такви и играчи имаат Симон и Вилијамс ако им тргне даваат 30, а може и 4 поена.
Денес Симон го направи пресвтот погоди доста јаки 3ки.
Па да тоа и викам играат топло ладно,а и Симоин е таков игра иде од крајност у крајност.Затоа и го пишав коментарот погоре.Ама ете на крај се извади,за глупостите што ги напрае.Инаку Вилијамс денска слабо,ама затоа Браун беше човекот(y).

Па да тоа и викам играат топло ладно,а и Симоин е таков игра иде од крајност у крајност.Затоа и го пишав коментарот погоре.Ама ете на крај се извади,за глупостите што ги напрае.Инаку Вилијамс денска слабо,ама затоа Браун беше човекот(y).

Браун им е екстра играч, на центарска линија се јаки со него Хендрикс и Марич. Не требаше таа дома од Макаби да ја изгубат, но таа е нивната променлива игра.

Praeni v gz be grcive..Kako samo se spasija mama mia.Prvo tri trojki po red lupnaa pa otidoa na eden poen prednost,potoa pogodija edno slobodno pa rezultatot bese 74-72.Posle poljacite dadoa trojka za da Spanoulis vrati so kos od reketot.Potoa pak poljacite odat vo prednost.Presekoa poljacite no ostana napadot za Oly i ostanaa 0.9(potoa vratija na 1.6,samo dali bese pravilna odlukata ili ne ne znam) i lupaat trojce.

Spanoulis prvo poluvreme bese vo zimski son,potoa rape mode koga najveke treba.

Praeni v gz be grcive..Kako samo se spasija mama mia.Prvo tri trojki po red lupnaa pa otidoa na eden poen prednost,potoa pogodija edno slobodno pa rezultatot bese 74-72.Posle poljacite dadoa trojka za da Spanoulis vrati so kos od reketot.Potoa pak poljacite odat vo prednost.Presekoa poljacite no ostana napadot za Oly i ostanaa 0.9(potoa vratija na 1.6,samo dali bese pravilna odlukata ili ne ne znam) i lupaat trojce.

Spanoulis prvo poluvreme bese vo zimski son,potoa rape mode koga najveke treba.

А Баерн, нели ќе тепа? :D Првото полувреме го глеав, Галата лагано си направи водство речиси 20 разлика. На Партизан пак што им се деси, поарно да не збориме. :icon_lol:

А Баерн, нели ќе тепа? :D Првото полувреме го глеав, Галата лагано си направи водство речиси 20 разлика. На Партизан пак што им се деси, поарно да не збориме. :icon_lol:
Galatasaray ima mnogu jaka ekipa ama so tie povredi ne ocekuvav deka ke izigraat vaka t.e Arroyo gi zbudali vo 1/4 pa i tuka ja napravija razlikata.Pri kraj se vratija ama povtorno Arroyo stapi na scena i stavi tocka na i. :-)
So full sostav Galata ke tepa nad 20 laganica.

Musli ne deka e jak igrac ama CSKA mu lezese kolku tolku.Kinsey im e 40% od timot mislam a potoa i Westermann se povredi i toa e toa.

Teodosic nepodnosliv,kakov covek u pm. :D

Атмосфера у Пионир:cuc:, а Блажиќ Јак(а) :)

Без Мусли и Кинси нормално беше да загубат, но кога се повреди и Вестерман готово беше..со неискусен плеј како Дало тоа е :)
Баерн ги гледав и доста инвидуален тим, оној што им е Американецот нема додавање неколку пати можеше да асистира на чисти поени он сам оди. Галата добар тим имаат доста искусен и доколку им играат сите играчи се доста квалитетни.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom