Евролига 2013/2014

• Креатор на темата Креатор на темата Atso
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде првак во Евролигата (сезона 2013/2014)?

• Барселона

Гласови: 3 15,8%
  • ЦСКА Москва

Гласови: 4 21,1%
  • Олимпијакос

Гласови: 2 10,5%
  • Монтепаски Сиена

• Реал Мадрид

Гласови: 5 26,3%
  • Анадолу Ефес

Гласови: 1 5,3%
  • Панатинаикос

• Макаби Електра Тел Авив

• Фенербахче

Гласови: 6 31,6%
  • Жалгирис

• Вкупно гласачи
    19
  • Гласањето е завршено на .
Кезоња и тој другиот млад играч што им е, тој Шпанецот, нив ќе ги форсираат сезонава.

од тоа што видов Абринес добива шанса и во прв тим а овој Хезоња доста помалце но само против послаби може да играат, кога ќе дојдат озбилни противници нема ни минута да влезат на ваков тим :)

од тоа што видов Абринес добива шанса и во прв тим а овој Хезоња доста помалце но само против послаби може да играат, кога ќе дојдат озбилни противници нема ни минута да влезат на ваков тим :)

Абринес мислам со Партизан дека имаше солидна минутажа, бар за негови години. Лека полека ќе го фрла во оган Чави Пасквал, зашо детево е страшен потенцијал. :)

Кезоња и тој другиот млад играч што им е, тој Шпанецот, нив ќе ги форсираат сезонава.

Хезоња....
Ако тој дечко не стане играчиште никој од Хрватска никогаш нема да стане.

auf mek nash kakva odbrana na krajov, car :cuc:
A i barsa jaki na kraj so skokov pod svoj obrac, neznam sto sakaa poveke od ova, zasluzeno go jadea.

Многу добра утакмица на Дуле и Партизан вечерва во Пионир, одлична игра игра во одбрана после првите неколку шута што ги погодија Нантер, после ништо не им одеше од рака, Партизан одлично напаѓаше од сите страни, Милосављевиќ уште една феноменална партија, доста добро уиграно ми делуваат, тек коа ќе се врати Бертранс ќе биде јако.

1380592_652491108129143_1695271748_n.jpg

Не беше добра, туку фантастична партија. Каква одбрана :cuc:

Пуштав и Барселона накратко, Фенербахче подобар преку цел натпревар, ама на крај ќе направеа од готово вересија. Можам да кажам дека Бо беше играчот кој го спаси Фенер од продолженија. Колку скокна само и го извади од рамнотежа Томиќ.

Овој Хуертас не знам што мислеше со цепелин на 5 секунди до крај и минус три разлика. Што е најтрагично Прелџиќ им понуди уште една шанса, затоа што промаши две слободни, ама Клеиза зема офанзивен скок :facepalm:

Многу добра утакмица на Дуле и Партизан вечерва во Пионир, одлична игра игра во одбрана после првите неколку шута што ги погодија Нантер, после ништо не им одеше од рака, Партизан одлично напаѓаше од сите страни, Милосављевиќ уште една феноменална партија, доста добро уиграно ми делуваат, тек коа ќе се врати Бертранс ќе биде јако.

1380592_652491108129143_1695271748_n.jpg
Dodeka da se vrati otide sezonata..Vo Mart se ocekuva da se vrati.

John Bryant gi rasturi talijanite vo prvo poluvreme,12 kosa i 9 skoka.

Delaney e strasen igrac,no samo na edna godina potpisa za Baern.Ke ima borba za negoviot potpis.
Ima 10 kosa i 2 asistencii za sega.

Panatinaikos za 15 minuti 9 trojki. :D

Dodeka da se vrati otide sezonata..Vo Mart se ocekuva da se vrati.

John Bryant gi rasturi talijanite vo prvo poluvreme,12 kosa i 9 skoka.

Delaney e strasen igrac,no samo na edna godina potpisa za Baern.Ke ima borba za negoviot potpis.
Ima 10 kosa i 2 asistencii za sega.

Panatinaikos za 15 minuti 9 trojki. :D

Ај ако ја пратиш Пао кажи ми како играат Лаборал, добри се или немаат врска? Оти ја имам минус кошеви. :D

Сан Антонио испратиле посебен режим за враќање на Бертанс од повредата,така да во март ке се врати.Штета голема бидејки да се вратеше во ноември како што беше најавувано не знам до кај ке одеше овој тим на Партизан...

Милосављевиќ каква симултанка играше,само Дуда знае зошто не го зеде на ЕП, а зеде двајца копиљи Крстиќ и Мициќ.

Крос-оверот на Кинси е :drk: ,само Дуле мора да му удри неколку васпитни на Вестерман,шутна 5 тројки-не погоди ништо,очаен беше денеска,но веројатно служеше и само за транзицијата,alley-oopot до Милосављевиќ беше страшен.

Коментаторот на СК 1 за Милосављевиќ:„Извадио је руку из микроталасне“.:pos:

Ај ако ја пратиш Пао кажи ми како играат Лаборал, добри се или немаат врска? Оти ја имам минус кошеви. :D
Ic ne se nadevaj,14 trojki Pao a 6 Caja.
Nenormalen natprevar . :D

Gi imav 1/4 minus i na 3min do kraj bese 12-8 za da vo rok od tie tri minuti roknat 5-6 trojki.Da si pukas vo glava od vakvi malerski raboti. :-)

Пошто не ја пратам лигава ептен може некој да ми објасни зошто Монтепаски игра вака лошо/ е ослабен сезонава ? Во криза да не паднале ?

Пошто не ја пратам лигава ептен може некој да ми објасни зошто Монтепаски игра вака лошо/ е ослабен сезонава ? Во криза да не паднале ?

Газдата нивен нејќе да вложува више. :)

Го продадоа скоро цел тим.
МиаСанМиа, Лаборал минус кошеви ја имам. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom