Евробаскет 2022

• Креатор на темата Креатор на темата orthodoxMK
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои Евробаскетот 2022?

• Вкупно гласачи
    30
  • Гласањето е завршено на .
Po toa što go vidov do sea mislam deka finale ke bide Srbija-Hell Ass. Srbite igraat najkolektivna i najškoluvana košarka na prvenstvoto protiv koja e mnogu teško da se odbraniš. Mislam deka se podobri i od Grcija i od Slovenija.
Мене ме плаши да не кикснат само во слендиот дел. Многу пати така знаело да се случи екипи да игазат у групи, и после да го јадат у нок-аут фазата. Се надевам нема, не гледам до сеа друга екипа што заслужува медал, можеби Грците ама нема сигурно за нив да навивам :D

Мене ме плаши да не кикснат само во слендиот дел. Многу пати така знаело да се случи екипи да игазат у групи, и после да го јадат у нок-аут фазата. Се надевам нема, не гледам до сеа друга екипа што заслужува медал, можеби Грците ама нема сигурно за нив да навивам :D
Ne veruvam da kiksnat. Premnogu kvalitet e sobran na edno mesto, a najgolem plus e kolektivot i atmosferata vo repkata koja e fantastična. Nema podelenost na zvezdi, iako Jokič predniči. Ja sum prilično siguren deka Srbija roka do kraj.

Informacijava ne e mnogu bitna zatoa sto turcite posekako utre ispagjaat, ama da se spomne, ke igraat bez Larkin.

Shane Larkin will miss the remainder of EuroBasket 2022 due to a finger injury. He will need surgery and will be out for approximately two months.

Presmesna. Umreni se ovie zimi se.
Zhalosno za Cedi Osman gi utna dvete slobodni, edno da pogodese gotovo bese.
Trenerov na Francija najumren od site, ne gi igra Yabusele i Poirier vo vtoro poluvreme... a dvajcata bea dobro raspolozeni vo prvo poluvreme.
Zasluzija da ispadnat francuzite.
Автоматски споено мислење:

Zhalosnoooo za turcite. Morase da pobedat ovde.

Последно уредено:
Осман гу еба работата, чиста победа имаа.

Ajde sto gi utna dvete slobodni tuku posle toa imaa i posed i glupavo ja izgubija topkata... i francuzite im izednacija... neverojatno
Moraa da pobedat ovde turcite ama toa e.
Автоматски споено мислење:

Nesfatlivo mi e zasto trenerot na Francija ne gi igrase Yabusele i Poirier vo vtoro poluvreme. Skapaa na klupa.

Германија со Шредер делува страшно. :)

Каква смешка, неспортска за Црна Гора од како се вратија на -3, ми се лоши од судииве на европсково

КАТАСТРОФАЛНО Судење, штета за црногорците, можеа до изненадување да имаа уште некој расположен играч, покрај одличниот Пери и Дубљевиќ.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom