Евробаскет 2022

• Креатор на темата Креатор на темата orthodoxMK
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои Евробаскетот 2022?

• Вкупно гласачи
    30
  • Гласањето е завршено на .
Srbija li e, NBA dream team li e? So kakva lesnotija i atraktivna igra gazat srbive do sea alal vera.

Grkot na svoja raka ke go osvoi zlatoto... pametni grcite go odmaraa denes protiv Britanija. Ocekuvajte zverski partii doprva, od osmina finale pa nataka, ke bide uklucen na najjako.

Boze boze sto e ova... koj slabaci se francuzite vo napad neverojatno... vrzaa 10+ napadi po red bez poeni. Od tie desetina napadi 5-6 bea cisti izgubeni topki.
Aber nemaat ovie zimi se, a jas mislev deka ke osvojat. Kur ke osvojat.
Автоматски споено мислење:

15 napadi po red bez poeni, mozno li e ova ?...

Boze boze sto e ova... koj slabaci se francuzite vo napad neverojatno... vrzaa 10+ napadi po red bez poeni. Od tie desetina napadi 5-6 bea cisti izgubeni topki.
Aber nemaat ovie zimi se, a jas mislev deka ke osvojat. Kur ke osvojat.

15 napadi po red bez poeni, mozno li e ova ?...

Šteta što BIH nemaa sili da gi prcnat, ke beše veselo.

Многу лошо прво полувреме за Босна..

Stvarno ne sfakjam shto e so ovie Sportklub, sekoj den vaka pravat. Ne gi davaat dobrite utakmici.
Kako moze da ne ja davaat Francija - Slovenija a vo megjuvreme ja davaat Bugarija Belgija ebate...
Francija Slovenija e isto kako finale utakmica a ovaa drugava kako utakmica pomegju tretoligashi... Preku kurot

Stvarno ne sfakjam shto e so ovie Sportklub, sekoj den vaka pravat. Ne gi davaat dobrite utakmici.
Kako moze da ne ja davaat Francija - Slovenija a vo megjuvreme ja davaat Bugarija Belgija ebate ...
Francija Slovenija e isto kako finale utakmica a ovaa drugava kako utakmica pomegju tretoligashi... Preku kurot
На СК1 ја има Франција Словенија

На СК1 ја има Франција Словенија

Kaj mene ja nema, na SK1 odi odbojka vo zivo...

Eve i na stranata im pisuvas deka na kecot davaat odbojka. Taka da ne znam kako kaj tebe ja ima na kecot Francija - Slovenija?Screenshot_20220907-172620.png

Doncic 21 poen a ima uste 6 minuti od vtora cetvrtina da se igra :vozbud::vozbud::vozbud:

Последно уредено:
Лука продолжува кај што застана вчера.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom