Евробаскет 2022

• Креатор на темата Креатор на темата orthodoxMK
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои Евробаскетот 2022?

• Вкупно гласачи
    30
  • Гласањето е завршено на .
znae li nekoj na koja tv kje davat spania litvanija? kako so gledam nema ni na rts ni sport klub za sega

Каква смешка, неспортска за Црна Гора од како се вратија на -3, ми се лоши од судииве на европсково
Ама и црнецон заеба со тој безвезе фаул. Не мораше да му ја откорне раката. А судиите јасно беше дека ќе им помогнат на Германциве.

Црна Гора да го имаа Вучевиќ друга ќе беше приказната. :)

Ама и црнецон заеба со тој безвезе фаул. Не мораше да му ја откорне раката. А судиите јасно беше дека ќе им помогнат на Германциве.
Повише го задржа за да не падне него што идеше на тоа да му ја задржи раката. Реално како што се кршеше утакмицата комотно требаше само фаул да досудат Германија имаше напад за победа секако ама остави ги ферски да ја завршат, вака стои дамка. Амаа тоа е што е. Се надевам ќе испаднат у 1/4 финале

Аман ова шпансково село се извлече и сега гарант ќе тера бар до полуфинале. :sick: :sick: :pov: Не ми се верува како Литванија испушти во последната четвртина да ги победи. Овој Валанчиунас отсутен цела утакмица, ко да не му се играше.

Аман ова шпансково село се извлече и сега гарант ќе тера бар до полуфинале. :sick: :sick: :pov: Не ми се верува како Литванија испушти во последната четвртина да ги победи. Овој Валанчиунас отсутен цела утакмица, ко да не му се играше.
Замисли Хрватите изненадат, тоа ќе е настан на годината. Хрватите малце од малце да имаат подобар менталитет колективно гледано ќе можат да ги пројдат. Не знам утакмициве тесни, ама дали сите имавме преголеми очекувања од првенствово, пола од екипиве воопшто не импресионираат со игра.

Те спаси Осман да не си ги изедеш зборовите.

Da... priznavam...
Razocaran sum od Francija i ako slucajno osvojat nekakov medal za mene toa ke bide nezasluzeno. Trebase da ispadnat vcera. Neverojatno kakva prilika propustija turcite, nevozmozno e da ja izgubis onaka utakmicata na kraj, ama ete i nevozmoznoto e vozmozno.
Posakuvam Francija da se sretne povtorno so Slovenija i Doncic povtorno da im ja dupne glavata.

Germancite najverojatno vo cetvrt finale ke igraat protiv Grcija, a francuzite protiv Srbija. E toa ke bidat mnogu jaki utakmici.
Screenshot_20220911-044629.png

Гледам повеќето веќе ги отпишале Финците против Хрватска, иако и јас мислам дека Хрватите ќе победат, мислам дека тука има простор за изненадување.

Марканен и Салин, тоа е таа двојка. :)
Автоматски споено мислење:

Марканен :uzi::uzi::uzi: :bravobe:

Последно уредено:
Реков на Хрватите самиот менталитет им е најголем проблем. Се покажа и оваа утакмица истото.

Не ја гледав целосно утакмицава ради Ф1 ама не ми е јасно зашто не го играат Мавра на плеј, имам впечаток дека боље функционираа со него кога играше низ првенствово.

Gi iskina Markanen.
Krivo mi e sto ne go uplativ vo kladilnica a celo vreme go imav vo plan, odluciv da ja preskoknam utakmicava...

Уште пред го драфтаат у НБА тоа лето на Европското мислам играше предобро, сеа е у најдобри години.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom