Eве ги предавниците, се јавија!

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Абе убо кажано ова последново,ама со таа придавката што ја спомнува некако ми го мати умот.Треба на разговорите за името во Понеделник да се побара од Грција,јавно да се изјасни колку Македонци живеат во Грција и точно која територија од Грчката држава си ја нарекуваат Македонија со јасно дефинирани граници,па малку да им ја префрлиме топката пред нивниот гол,за со нивни камења да се тепаат по глава.Нормално треба да се побараат листи од последните пописи во двете земји и да му се предочат на ОН представниците кој и како се декларирал последниве 60 години за да се заклучи кој има право да го употребува името Македонија.
П.С.:-Абе,шо не бев еден преговарач,имаше мамицата да им ја онадам!

P.S.S ......A STO MISLIS ZOSTO NE SI...????? :) onaduvaci.... ne potrebuet imi, ligavi doktoranti se posodvetni :)

Договорено...Да не носат сами, еве ние ќе им помогнеме.
Нашиот придонес кон милите предавници:chuckel:..За нивно доро:smir:

Тито Петковски сега на Канал 5 кажа дека сега не е време за лажен хероизам и докажување патриотизам,дека морало да се најде компомис бидејќи на Македонија не и требало меѓународна изолираност што би се случило ако не влеземе во НАТО и дека сега се создале поволни услови за компромис.

Може ли јажињата побрзо да ги направиме?
Зашто мене нервите ми се при крај.

Како не му е срам, како може да повика на компромис еднаков на предавство.. неможам да го сфатам, не ни сакам да размислувам за нешто такво.

Срам ми е што вакви луѓе седат во влада и собрание.И дека некој сеуште гласа за нив.

не може бе,они ли баш име ке ми мењат,највеке од се на светот ги мразам грчиштата

А незнам дали ви текнува коа ја беше дал онаа славна изјава ,,Дај да го видам тој маж што ќе го смени името,, или пак онаа при обраќањето во ОН на Грците коа нешто им се искурчи (го има на клип на сајтот на ОН).

И сеа оп, Пу пу не важи. Демек држалник, а мења ставови ко чорапи.

Во четвротокот нашиот драг и мил предавник кај мене на факултет и јас онака у први борбени редови... и го слушам типот... не ми се верува како полека и на раат ни објаснува дека ќе го смениме името... додавки .. придавки... и сл... и сите мирно молчат и остај тоа ... аплаудираат... туу си викам... проста раја... да ги прашаш зашто аплаудирале ако знаат да кажат два збора јас ќе се замозапалам... ама битно аплауз имаше... и редот сега прашања да поставуваат студентите... јас поставив нешто околу името: дали за да го фатиме возот за нато безглаво ке се стрчаме па по цена и на името... и дали единствено нешто што мисли да го направи е околу тие додавки и придавке дури и ако тоа не е волја на народот... и кретенот окол на окол почна и околишаше... и околишаше... и заглави во околишање... и нормално на крај следеше аплауз... а да и не заборави да му го спика на Груески...на мошне интелегентен начин... роден лажго, преварант, газолижач...и ред останати работи... толку ми се згади шти два дена се осеѓав лошо... и уште професорката прашува дали сме задоволни.... у морето 100тина гласа што викаа даааааа.... мојот нормално викаше:неееее

Овај груевски му текна дека тоа не е работа со која може да се коцка!!!а овај црвенковки леле на нерви ми оди сака на здрав памет да не продаде :blabla:

Овај груевски му текна дека тоа не е работа со која може да се коцка!!!а овај црвенковки леле на нерви ми оди сака на здрав памет да не продаде :blabla:

Ако е само тој што сака да не продаде,лесно е.:toe:

Во четвротокот нашиот драг и мил предавник кај мене на факултет и јас онака у први борбени редови... и го слушам типот... не ми се верува како полека и на раат ни објаснува дека ќе го смениме името... додавки .. придавки... и сл... и сите мирно молчат и остај тоа ... аплаудираат... туу си викам... проста раја... да ги прашаш зашто аплаудирале ако знаат да кажат два збора јас ќе се замозапалам... ама битно аплауз имаше... и редот сега прашања да поставуваат студентите... јас поставив нешто околу името: дали за да го фатиме возот за нато безглаво ке се стрчаме па по цена и на името... и дали единствено нешто што мисли да го направи е околу тие додавки и придавке дури и ако тоа не е волја на народот... и кретенот окол на окол почна и околишаше... и околишаше... и заглави во околишање... и нормално на крај следеше аплауз... а да и не заборави да му го спика на Груески...на мошне интелегентен начин... роден лажго, преварант, газолижач...и ред останати работи... толку ми се згади шти два дена се осеѓав лошо... и уште професорката прашува дали сме задоволни.... у морето 100тина гласа што викаа даааааа.... мојот нормално викаше:неееее

Леле девојко како си издржала нисто да не му довикнеш,па јас да бев таму имаше за се да му се изназборам во рошавата фаца.И за името и за знамето,за крадењето,за лажењето,ах како не сум била.Баш сакам да дојде гостин во некоја емисија каде што ќе има јавувања во живо па да се јавам и лом да го напраам.

Леле девојко како си издржала нисто да не му довикнеш,па јас да бев таму имаше за се да му се изназборам во рошавата фаца.И за името и за знамето,за крадењето,за лажењето,ах како не сум била.Баш сакам да дојде гостин во некоја емисија каде што ќе има јавувања во живо па да се јавам и лом да го напраам.
па со тоа обезбедување што беше и од професорката задоволна бев и од тоа што од прв ред му праев фаци...

па со тоа обезбедување што беше и од професорката задоволна бев и од тоа што од прв ред му праев фаци...

Ејј ихааа хаха која фаца си му ја напраила жит се? :vozbud:

Ејј ихааа хаха која фаца си му ја напраила жит се? :vozbud:
па имаше две три работи: фаца аај не заебавај, фаца *шо зборваш бе*, фаца *немој молим те*

она знаеш со поткрената веѓа па едно око затворено :pos2::pos2::pos2:абе по филмови што имам гледано знаеш

Најбитно е да се задржи Република Македонија за билатерални односи. И да се согласиме сега за некоја „нова“ додавка пред Република Македонија, кој вика дека за неколку години како членка на НАТО и ЕУ нема да можеме со гласање во ООН да ја тргнеме таа додавка со помош на земјите кои не признаваат до сега како Република Македонија. Кога тогаш правдата ќе стигне.

Најбитно е да се задржи Република Македонија за билатерални односи. И да се согласиме сега за некоја „нова“ додавка пред Република Македонија, кој вика дека за неколку години како членка на НАТО и ЕУ нема да можеме со гласање во ООН да ја тргнеме таа додавка со помош на земјите кои не признаваат до сега како Република Македонија. Кога тогаш правдата ќе стигне.

Aко има била каква промена можеме слободно да се збогуваме со Македонија.
И Русија и Америка одговорија потврдно дека ќе го прифатат името за кое наводно би се договориле двете страни, така да ако големите сили почнат да не викаат со ново име, чао Македонија.

НЕ СМЕЕ ДА ДОЗВОЛИМЕ НИКАКВА ПРОМЕНА!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom