Eве ги предавниците, се јавија!

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
Абе убо кажано ова последново,ама со таа придавката што ја спомнува некако ми го мати умот.Треба на разговорите за името во Понеделник да се побара од Грција,јавно да се изјасни колку Македонци живеат во Грција и точно која територија од Грчката држава си ја нарекуваат Македонија со јасно дефинирани граници,па малку да им ја префрлиме топката пред нивниот гол,за со нивни камења да се тепаат по глава.Нормално треба да се побараат листи од последните пописи во двете земји и да му се предочат на ОН представниците кој и како се декларирал последниве 60 години за да се заклучи кој има право да го употребува името Македонија.
П.С.:-Абе,шо не бев еден преговарач,имаше мамицата да им ја онадам!
P.S.S ......A STO MISLIS ZOSTO NE SI...????? :) onaduvaci.... ne potrebuet imi, ligavi doktoranti se posodvetni :)

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Договорено...Да не носат сами, еве ние ќе им помогнеме.
Нашиот придонес кон милите предавници:chuckel:..За нивно доро:smir:

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Тито Петковски сега на Канал 5 кажа дека сега не е време за лажен хероизам и докажување патриотизам,дека морало да се најде компомис бидејќи на Македонија не и требало меѓународна изолираност што би се случило ако не влеземе во НАТО и дека сега се создале поволни услови за компромис.

Може ли јажињата побрзо да ги направиме?
Зашто мене нервите ми се при крај.
Како не му е срам, како може да повика на компромис еднаков на предавство.. неможам да го сфатам, не ни сакам да размислувам за нешто такво.

Срам ми е што вакви луѓе седат во влада и собрание.И дека некој сеуште гласа за нив.

Razor

u jelly?
Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.544
Поени од реакции
168
не може бе,они ли баш име ке ми мењат,највеке од се на светот ги мразам грчиштата

Член од
11 април 2007
Мислења
1.677
Поени од реакции
25
А незнам дали ви текнува коа ја беше дал онаа славна изјава ,,Дај да го видам тој маж што ќе го смени името,, или пак онаа при обраќањето во ОН на Грците коа нешто им се искурчи (го има на клип на сајтот на ОН).

И сеа оп, Пу пу не важи. Демек држалник, а мења ставови ко чорапи.

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
Во четвротокот нашиот драг и мил предавник кај мене на факултет и јас онака у први борбени редови... и го слушам типот... не ми се верува како полека и на раат ни објаснува дека ќе го смениме името... додавки .. придавки... и сл... и сите мирно молчат и остај тоа ... аплаудираат... туу си викам... проста раја... да ги прашаш зашто аплаудирале ако знаат да кажат два збора јас ќе се замозапалам... ама битно аплауз имаше... и редот сега прашања да поставуваат студентите... јас поставив нешто околу името: дали за да го фатиме возот за нато безглаво ке се стрчаме па по цена и на името... и дали единствено нешто што мисли да го направи е околу тие додавки и придавке дури и ако тоа не е волја на народот... и кретенот окол на окол почна и околишаше... и околишаше... и заглави во околишање... и нормално на крај следеше аплауз... а да и не заборави да му го спика на Груески...на мошне интелегентен начин... роден лажго, преварант, газолижач...и ред останати работи... толку ми се згади шти два дена се осеѓав лошо... и уште професорката прашува дали сме задоволни.... у морето 100тина гласа што викаа даааааа.... мојот нормално викаше:неееее

Член од
2 јули 2007
Мислења
472
Поени од реакции
27
Овај груевски му текна дека тоа не е работа со која може да се коцка!!!а овај црвенковки леле на нерви ми оди сака на здрав памет да не продаде :blabla:

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Овај груевски му текна дека тоа не е работа со која може да се коцка!!!а овај црвенковки леле на нерви ми оди сака на здрав памет да не продаде :blabla:
Ако е само тој што сака да не продаде,лесно е.:toe:

Член од
18 јануари 2008
Мислења
260
Поени од реакции
7
Во четвротокот нашиот драг и мил предавник кај мене на факултет и јас онака у први борбени редови... и го слушам типот... не ми се верува како полека и на раат ни објаснува дека ќе го смениме името... додавки .. придавки... и сл... и сите мирно молчат и остај тоа ... аплаудираат... туу си викам... проста раја... да ги прашаш зашто аплаудирале ако знаат да кажат два збора јас ќе се замозапалам... ама битно аплауз имаше... и редот сега прашања да поставуваат студентите... јас поставив нешто околу името: дали за да го фатиме возот за нато безглаво ке се стрчаме па по цена и на името... и дали единствено нешто што мисли да го направи е околу тие додавки и придавке дури и ако тоа не е волја на народот... и кретенот окол на окол почна и околишаше... и околишаше... и заглави во околишање... и нормално на крај следеше аплауз... а да и не заборави да му го спика на Груески...на мошне интелегентен начин... роден лажго, преварант, газолижач...и ред останати работи... толку ми се згади шти два дена се осеѓав лошо... и уште професорката прашува дали сме задоволни.... у морето 100тина гласа што викаа даааааа.... мојот нормално викаше:неееее
Леле девојко како си издржала нисто да не му довикнеш,па јас да бев таму имаше за се да му се изназборам во рошавата фаца.И за името и за знамето,за крадењето,за лажењето,ах како не сум била.Баш сакам да дојде гостин во некоја емисија каде што ќе има јавувања во живо па да се јавам и лом да го напраам.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Evropa, evropa, evropa, evropa.....

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
Леле девојко како си издржала нисто да не му довикнеш,па јас да бев таму имаше за се да му се изназборам во рошавата фаца.И за името и за знамето,за крадењето,за лажењето,ах како не сум била.Баш сакам да дојде гостин во некоја емисија каде што ќе има јавувања во живо па да се јавам и лом да го напраам.
па со тоа обезбедување што беше и од професорката задоволна бев и од тоа што од прв ред му праев фаци...

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
па со тоа обезбедување што беше и од професорката задоволна бев и од тоа што од прв ред му праев фаци...
Ејј ихааа хаха која фаца си му ја напраила жит се? :vozbud:

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
Ејј ихааа хаха која фаца си му ја напраила жит се? :vozbud:
па имаше две три работи: фаца аај не заебавај, фаца *шо зборваш бе*, фаца *немој молим те*

она знаеш со поткрената веѓа па едно око затворено :pos2::pos2::pos2:абе по филмови што имам гледано знаеш

Член од
6 март 2005
Мислења
772
Поени од реакции
5
Најбитно е да се задржи Република Македонија за билатерални односи. И да се согласиме сега за некоја „нова“ додавка пред Република Македонија, кој вика дека за неколку години како членка на НАТО и ЕУ нема да можеме со гласање во ООН да ја тргнеме таа додавка со помош на земјите кои не признаваат до сега како Република Македонија. Кога тогаш правдата ќе стигне.

Член од
3 декември 2007
Мислења
2.681
Поени од реакции
182
Најбитно е да се задржи Република Македонија за билатерални односи. И да се согласиме сега за некоја „нова“ додавка пред Република Македонија, кој вика дека за неколку години како членка на НАТО и ЕУ нема да можеме со гласање во ООН да ја тргнеме таа додавка со помош на земјите кои не признаваат до сега како Република Македонија. Кога тогаш правдата ќе стигне.
Aко има била каква промена можеме слободно да се збогуваме со Македонија.
И Русија и Америка одговорија потврдно дека ќе го прифатат името за кое наводно би се договориле двете страни, така да ако големите сили почнат да не викаат со ново име, чао Македонија.

НЕ СМЕЕ ДА ДОЗВОЛИМЕ НИКАКВА ПРОМЕНА!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom