Evanescence

Браво за тебе.Стварно добра песна, излив на емоции на Ејми.
А зошто ти е омилена? - Поради приказната ? ...i guess

Не..песната ја сакам затоа што има прекрасна мелодија..а и поради гласот на Ејми - полн со емоции...Сепак, повеќе ја сакам заради мелодијата, па затоа, ја слушам инструменталната верзија...

Топ е групата има супер песни од претходните албуми особено од фален, но истотака и во последниот албум in the shadows имаат прекрасни нумери, а за ејми нема шо да се кажи таа е evanescence:salut:

Не..песната ја сакам затоа што има прекрасна мелодија..а и поради гласот на Ејми - полн со емоции...Сепак, повеќе ја сакам заради мелодијата, па затоа, ја слушам инструменталната верзија...

Инструменталната верзија, мелодијата? - Ја слушаш само затоа што е тажна?

Добри се бе... имаат многу добри песни, на пример

My Immortal
Bring Me To Life
Haunted
Everybody's Fool
Going Under
Sweet Sacrifice
Call Me When You're Sober
Lithium
Thoughtless од Корн во живо...

Ејми има стварно добар глас и е многу :drk:

Да не знае некој, да не се распаднаа Еванесенс? Пошто долго ги нема :(

Јас слушнав дека Ејми наскоро ќе извадела самостоен албум...

И ја исто слушнав, демек соло албум.
Ама ги нема одамна бе....:(

Малце заостаната темава, малце поише али ако ја сепак ке си пишам дека ја обожувам ЕЈми=)

Штета се изгубија......да се надеваме дека ќе не изненадат у блиска иднина:)

017.jpg

Новата фризура на Ејми...колку се изненадив.
Инаку нема никакви новости за бендот, можно е дефинитивно да се распаднале, за жал.

017.jpg

Новата фризура на Ејми...колку се изненадив.
Инаку нема никакви новости за бендот, можно е дефинитивно да се распаднале, за жал.

ти си лево? :)

оваа Anywhere е многу добра, приспивна, некако ме опушта

Последно време го вртам албумчено Fallen на плер добро е :vozbud: а зошто ќе се распаднат :vozbud:???

Топ бенд се... Ги сакам многу... Не слушам рок, ама онака кул се ми од време на време... Омилена песна од нив ми е : My Immortal...:pipi:

Ех, рано е, немам земано дремка добро а нивниот албум ми врти по дома, убаини, гласот на Ејми ме го соборува тмурното расположение.Очекувам камбек од нив, да не изненадат со некоја добра песна.

едит-и ја читнав негде оти Ејми планира самостоен албум(just rumors....or not?:shok:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom