Eurovision Song Contest (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Фала евровизија. Имам нова симпатија.
Кипар :love:

Без намера да навредам некој ама стварно два пати ме фати смеа вечерва:

Албанија: Дујеее, дује к*р ти дује :D

Литванија: Жуто туто, жуто туто :pos:

Инаку и мене ми е најмило за Словенците. Ме чуди како Полска влезе, деновиве сретнав еден куп мемиња за тоа колку е лоша песната, ја хејтаа на сите страни... Ми личи дека добар дел гласале за неа за да тролаат.

Напротив, за Полска голем дел од реакциите беа позитивни и очекувано се пласираа во финале. Башка и букмејкерите и даваа големи шанси. Пример за нормална евровозиска песна, една од ретките за жал годинава

Ме чуди како Полска влезе, деновиве сретнав еден куп мемиња за тоа колку е лоша песната, ја хејтаа на сите страни... Ми личи дека добар дел гласале за неа за да тролаат.
Бејба, иц кајд а крејза
Ха елс ју фрејза
Вит ју ај лост мај сенсес...

Ја заебаваа дури и на сериозни сајтови наместо Бланка - Соло, ја пишуваа Бланка - Бејба. Не знам дали си го гледал настапот на домашниот избор? Ако не си го, имаш среќа. :D Очајно се обидува да пее типкава, англискиот и е крш, ама песната веројатно влегува во уво, па затоа. На Youtube имаат направено верзија на песната, ама само кога Бланка не пее, и ги избришале сите делови кај што она пее. :pos:

Инаку коментаторката на МТВ кажа дека татко и на Бланка бил Бугарин и одеднаш се почна да добива повеќе смисла.

Further reading (на 0:50 е главното): :P
https://youtu.be/PZ2-u-blK_8

Албанија типична албанска песна како за на свадбите.

Грција имаше интересна песна, ама не влезе во финале.

Лухенбург се враќа на Евровизија во 2024 година.

Бејба, иц кајд а крејза
Ха елс ју фрејза
Вит ју ај лост мај сенсес...

Ја заебаваа дури и на сериозни сајтови наместо Бланка - Соло, ја пишуваа Бланка - Бејба. Не знам дали си го гледал настапот на домашниот избор? Ако не си го, имаш среќа. :D Очајно се обидува да пее типкава, англискиот и е крш, ама песната веројатно влегува во уво, па затоа. На Youtube имаат направено верзија на песната, ама само кога Бланка не пее, и ги избришале сите делови кај што она пее. :pos:

Инаку коментаторката на МТВ кажа дека татко и на Бланка бил Бугарин и одеднаш се почна да добива повеќе смисла.

Further reading (на 0:50 е главното): :P
https://youtu.be/PZ2-u-blK_8

Ауу, сега ја слушнав Бланка на националиот избор... Ми прокрвавеа ушите... Јас што од пејачко искуство два пати имам пеено на караоке во бар подобро ќе испеам од оваа... :D

Ауу, сега ја слушнав Бланка на националиот избор... Ми прокрвавеа ушите... Јас што од пејачко искуство два пати имам пеено на караоке во бар подобро ќе испеам од оваа... :D

и давам еден глас за убавина и некој секси мув што го имаше

Албанија пошипратска песна немала певаљката неартикулисано се дере ко да од една планина пробува да комуницира со некој од друга планина,најлоша песна на фестивалот.
типувам Финска или Шведска или Израел да победи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom