- Член од
- 6 мај 2021
- Мислења
- 705
- Поени од реакции
- 1.290
Каква организација имаат Србиве...браво!
Кај нас годинава катастрофа.
Кај нас годинава катастрофа.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не е спрдња си има порака текстот.Поќе е спрдња песнава ама ќе ловит поени на Евровизија сепак недоволно за топ5 болје им беа 2-3 пласираните ама ова зема замав од трендингот во Србија се знаеше кој е фаворит Иначе пред сценсскиов настап ова е беше ништо посебно дури и неприметлива.
Omg omg omg omg omgНе поштуем Евровизија ич, but Suomi ftw!
Да и јас првично го помислив тоа. Ама кога ќе размислиш подобро песнава има многу пораки...посебно акцентот е ставен на менталното здравје.Не можам да опишам колку ме заболе за курцовизија, чисто информативно, Србите пратија на Евровизија песна во која се пее за слезина и за инфекција на уринарен тракт!
Хахахаха!
Супермене врати се, се ти е простено!![]()
Да и јас првично го помислив тоа. Ама кога ќе размислиш подобро песнава има многу пораки...посебно акцентот е ставен на менталното здравје.
Мене па баш мелодијата и ритамот на српската песна ми се ок. Текстот е безвезален малку, али пораката е ок.Евровизија стана настан за испраќање пораки, песната мање битна.
Јас разбирам се тоа ама барем да биди мелодијата како шо треба, вака дебилно ми изгледа и ушите ме болат дури ја слушам.
Инаку типката ми е топ, влечи симпатии со изгледот и стајлингот![]()
Првиот збор што го скапирав од песнава е 'засрал'.Словенечката.Интересна е, дечкото малку ми е здрвен, ама не до толку за да е песната досадна. И многу ми се допаѓа што пеат на својот јазик.