ЕУРО 2020 - Нокаут фаза

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Кои репрезентации ќе стигнат до финалето на ЕУРО 2020?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Нека го прашаат Мартинез кој денеска му играше десно крило, многу ме интересира.

Италија на поле издоминира, ама да бидеме реални не креираа многу шанси. Белгија мислам имаа повеќе подобри шанси.

Се надевам дека ќе го олеснат и Шпанците.

Emerson PALMIERI i Jorginjo imaat italijanska zichka prababa pradedo i taka imaat i dobieno italijanski pasosh, samo tretiot ima dobieno na osnova prestoj povishe od pet godini i nema nishto italijansko. Italija za razlika od Belgija se 99% Italijanci. Kaj drugive duri i De Brujne e Holangjanec

Господин Џорџо Келини, капитен на Италија, магистер по економија и бизнис калемен на универзитетот во Торино, по завршување на мечот отиде да прослави со навивачите без да помисли дека може да корониса и да пропушти полуфинале и можно финале. Мозокот одамна му излегол низ носот... :kafence:

Фудбалска уметност е да осетиш кога си под најголем притисок, и да се им се "повреди" некој играч на 2 минути, таман толку колку да го изгуби противникот ритамот, или пак да испровоцираш противник со лежење. Италијаниве го усовршиле ова до максимум. :cuc:

Заслужено идат понатака.

:D :D :D

каков тимски дух имаат азурите влегоа фаворити за освојување.........натпревар од соништата за секоја екипа/репрезентација изиграа вечерва , симфонија од прва до последна минута секоја чест за прикажаното досега

Најдобрата утакмица до сега на првенството, убедливо. Ме изненади Манчини, мислев фека дека ќе ја посере на тактички план али денес има чиста 10ка. Да издоминираш средина во која членува играч како КДБ не е мала работа, без заебанции. Инсиње ги измачуваше Мение и компанија, душата им ја извади. Не знам што шугле од тренер е овој Мартинез, искрено никад не ми се свиѓал, со некои глупи формации и избор на играчи фура, скроз нејасен лик. Караско бетон стартер у групна фаза, денес 0 минути, ОК.

За Италија голем проблем ќе е неиграњето на Спинацола кој очигледно се повреди асално, али во секој случај за мене подобро играат од Шпанците на ова првенство. Нормално, не смее да се отпише Шпанија, скроз различен меч ап ќе е во однос на Белгија, они сакаат да ја имаат топката, да доминираат па ќе мора Италијанците да излезат повисоко со што ќе оставаат простор позади. Ај нема везе друг ден за тоа, ме мрзи да пишувам.

И да, Лукаку :( Пак утна зицер на битен меч...

Мечов го почнав ко фан на Италија, уште од старт бев за нив, симпатична екипа и одлична игра имаат ама денеска заврши, какво дно пробија само со глумењето по терен. Обично немам проблем со ова, посебно кога се работи за инфериорна екипа на терен која нема многу шанси и прилики е под константен притисок па губи време и го ремети противникот со такви потези ама кога играш подобра утакмица, кога цел меч ги доминираш на две страни и средина и водиш, не знам што да кажам, се работи за класично пичкарење по терен. Се надевам карма гледаше утакмицава и ќе ги стигне, посебно Имобиле дебилот, ништо не изигра, апсолутен блам од играч, земал се валка, фолира у 16ник, даваат гол, станува ко ништо да не било.
Секоја чест за фудбалското на мечот од Италија, одлично поставена игра, без многу комплицирање, убаво за око и полни со самодоверба само што сами си ставија дамка на себе со театралните перформанси. Криво ми е за Спинацола, беше еден од топ3 играчи на Италија на европсково, криво е ми ако се повредил сериозно, се надевам ќе се врати али изгледа дека е завршено за него.

Белгија, Белгија. Чоукери класични, по кој пат. Не го сфаќам високиот рејтинг, нити па го сфаќам Мартинез. На таква екипа и играчи, полна техничари, играш како да го менаџираш ебан Вест Бром, по крило и долги топки према Лукаку. Не ни заслужија повеќе, плус би сакал да знам зошто Вермален игра, подобро денес да не играше, многу лоша утакмица мада генерално не знаеа кај тераат на терен, одбраната убедливо една од најлоши што имам гледано а да стигнат до ова место.

Господин Џорџо Келини, капитен на Италија, магистер по економија и бизнис калемен на универзитетот во Торино, по завршување на мечот отиде да прослави со навивачите без да помисли дека може да корониса и да пропушти полуфинале и можно финале. Мозокот одамна му излегол низ носот... :kafence:
Aммм тој со костимот беше брат му :), близнак.

За Спинацола излезе инфо дека ја поебал ахиловата, Ди Марцио објави, рано уште за вакво инфо мислам али ако е точно му отиде следнава сезона у три лепе, Мурињо уште недојден ќе се шлогира, а Рома ко Рома точно 0 среќа со повредите.

За Спинацола излезе инфо дека ја поебал ахиловата, Ди Марцио објави, рано уште за вакво инфо мислам али ако е точно му отиде следнава сезона у три лепе, Мурињо уште недојден ќе се шлогира, а Рома ко Рома точно 0 среќа со повредите.
Ахилова 2 пати, лигаменти 2-3 пати и плус други повреди…. Штета

во страшен играч се трансформира Жоржињо под Тухел... заедно со Спинацола играчи број 1 кај Италија до сега...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom