ЕУРО 2020 - Нокаут фаза

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Кои репрезентации ќе стигнат до финалето на ЕУРО 2020?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Што се тиче Грилиш, според мене најдобриот везњак моментално у ПЛ. Од офанзивниве. 25 години, англичанец кој не прегорува, никад нема лоши партии, го носи тимот секад, уникатен талент. Апсолутно вреди 100 милиони во премиер лигата. Да никне некако у Ливерпул ќе си го испушам.

Мех, и добро е што ми ги скратија муките вака рано швабиве.
Ич не ми се свиѓа тимов, заслужено аут.

Што се тиче Грилиш, според мене најдобриот везњак моментално у ПЛ. Од офанзивниве. 25 години, англичанец кој не прегорува, никад нема лоши партии, го носи тимот секад, уникатен талент. Апсолутно вреди 100 милиони во премиер лигата. Да никне некако у Ливерпул ќе си го испушам.
Ако КДБ игра шах тогаш Грилиш е најдобар везњак. Иако не е везњак но добро.

Ацид нека го спреми форумов за големото финале Италија - Англија. Има да биде лудило, 300 страни во два сата има да се напишат. Пола од членовите муабет веќе нема да си прават.
И јас тоа ќе кажев. Италија-Англија финале и поштено да се исколиме ко луѓе :D

Ако КДБ игра шах тогаш Грилиш е најдобар везњак. Иако не е везњак но добро.
Добро де она АМ да го ебам, нема да го викам офанзивен креативец или нешто. Се знае што е улогата.

Де Брујне е боље играч. Ама, Де Брујне начука 30 и нема сезона да не отсутвува сериозен период ради повреди. Секад би го земал Грилиш да ми игра на врвно ниво со години, него Де Брујне у залез со патетичен скор на повреди.

Сте запнале со тоа колку вреди Грилиш... има уште 4 години од договорот. Затоа и се вртат такви суми за него. Вила не мора да продава, па затоа и ја пумпаат цената.

Добро де она АМ да го ебам, нема да го викам офанзивен креативец или нешто. Се знае што е улогата.

Де Брујне е боље играч. Ама, Де Брујне начука 30 и нема сезона да не отсутвува сериозен период ради повреди. Секад би го земал Грилиш да ми игра на врвно ниво со години, него Де Брујне у залез со патетичен скор на повреди.
Немој да бладаш брат жити се. Мислам ок, твое мислење, ама КДБ нема 39 години него 30, има уште бар 4-5 врвни сезони во него. Убедливо најдобар везњак у свет последни неколку години.

Не се однесува за тие што сте кажале дека не вреди 100м, пошто никој не ни кажа дека вреди толку. Се однесува за тие што го споредуваа со шарлатани како Берарди и шо-ти-ја-знам, колку да испаднат смешни и интересни.
Тоа е тоа слепило на просечен ПЛ фан. Шарлатани како Берарди, точно 0 пати го гледал пред ЕП..

Победникот од мечот Италија - Белгија ќе биде европски шампион.
Ако грешам нека изгорам :duel:

Сте запнале со тоа колку вреди Грилиш... има уште 4 години од договорот. Затоа и се вртат такви суми за него. Вила не мора да продава, па затоа и ја пумпаат цената.
Мислам и дека тука не разбираат колку е битно да имаш стандарден англичанец што игра на врвно ниво у тимот. Дека уствари тоа знае да биде пресудно за многу англиски клубови, поготво у пост брегзит ерава.

samo desnata potkolenica na grealish vredi minimum 55m funti

ВО транс се после победа во 1/8 финале. Чиниш македонија помина во 1/4 а не некој тим од 1 милијаарда евра.
Еден куп постови со ахххаха слабиот мегваер, петко, трајко.
Невидено нешто досега.

ВО транс се после победа во 1/8 финале. Чиниш македонија помина во 1/4 а не некој тим од 1 милијаарда евра.
Еден куп постови со ахххаха слабиот мегваер, петко, трајко.
Невидено нешто досега.
Абе на почеток деметрини се пиеја зш химната им ја свиреле на господата чии клубови кога играа ракомет против некој си Вардар се служеа со подлости и ѓупски плачења од делегат преку судија па до економ, па за Грилиш што напнале. Јбг, сеир е, giveth, taketh.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom