ЕУРО 2020 - Нокаут фаза

Кои репрезентации ќе стигнат до финалето на ЕУРО 2020?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Што се тиче Грилиш, според мене најдобриот везњак моментално у ПЛ. Од офанзивниве. 25 години, англичанец кој не прегорува, никад нема лоши партии, го носи тимот секад, уникатен талент. Апсолутно вреди 100 милиони во премиер лигата. Да никне некако у Ливерпул ќе си го испушам.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Мех, и добро е што ми ги скратија муките вака рано швабиве.
Ич не ми се свиѓа тимов, заслужено аут.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.935
Поени од реакции
116.403
Што се тиче Грилиш, според мене најдобриот везњак моментално у ПЛ. Од офанзивниве. 25 години, англичанец кој не прегорува, никад нема лоши партии, го носи тимот секад, уникатен талент. Апсолутно вреди 100 милиони во премиер лигата. Да никне некако у Ливерпул ќе си го испушам.
Ако КДБ игра шах тогаш Грилиш е најдобар везњак. Иако не е везњак но добро.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.801
Поени од реакции
44.098
Ацид нека го спреми форумов за големото финале Италија - Англија. Има да биде лудило, 300 страни во два сата има да се напишат. Пола од членовите муабет веќе нема да си прават.
И јас тоа ќе кажев. Италија-Англија финале и поштено да се исколиме ко луѓе :D

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Ако КДБ игра шах тогаш Грилиш е најдобар везњак. Иако не е везњак но добро.
Добро де она АМ да го ебам, нема да го викам офанзивен креативец или нешто. Се знае што е улогата.

Де Брујне е боље играч. Ама, Де Брујне начука 30 и нема сезона да не отсутвува сериозен период ради повреди. Секад би го земал Грилиш да ми игра на врвно ниво со години, него Де Брујне у залез со патетичен скор на повреди.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.951
Поени од реакции
67.707
Сте запнале со тоа колку вреди Грилиш... има уште 4 години од договорот. Затоа и се вртат такви суми за него. Вила не мора да продава, па затоа и ја пумпаат цената.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.935
Поени од реакции
116.403
Добро де она АМ да го ебам, нема да го викам офанзивен креативец или нешто. Се знае што е улогата.

Де Брујне е боље играч. Ама, Де Брујне начука 30 и нема сезона да не отсутвува сериозен период ради повреди. Секад би го земал Грилиш да ми игра на врвно ниво со години, него Де Брујне у залез со патетичен скор на повреди.
Немој да бладаш брат жити се. Мислам ок, твое мислење, ама КДБ нема 39 години него 30, има уште бар 4-5 врвни сезони во него. Убедливо најдобар везњак у свет последни неколку години.

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.300
Поени од реакции
7.026
Не се однесува за тие што сте кажале дека не вреди 100м, пошто никој не ни кажа дека вреди толку. Се однесува за тие што го споредуваа со шарлатани како Берарди и шо-ти-ја-знам, колку да испаднат смешни и интересни.
Тоа е тоа слепило на просечен ПЛ фан. Шарлатани како Берарди, точно 0 пати го гледал пред ЕП..

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.266
Поени од реакции
13.222
Победникот од мечот Италија - Белгија ќе биде европски шампион.
Ако грешам нека изгорам :duel:

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Сте запнале со тоа колку вреди Грилиш... има уште 4 години од договорот. Затоа и се вртат такви суми за него. Вила не мора да продава, па затоа и ја пумпаат цената.
Мислам и дека тука не разбираат колку е битно да имаш стандарден англичанец што игра на врвно ниво у тимот. Дека уствари тоа знае да биде пресудно за многу англиски клубови, поготво у пост брегзит ерава.

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
12.812
samo desnata potkolenica na grealish vredi minimum 55m funti

Член од
16 април 2014
Мислења
7.393
Поени од реакции
11.870
ВО транс се после победа во 1/8 финале. Чиниш македонија помина во 1/4 а не некој тим од 1 милијаарда евра.
Еден куп постови со ахххаха слабиот мегваер, петко, трајко.
Невидено нешто досега.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
ВО транс се после победа во 1/8 финале. Чиниш македонија помина во 1/4 а не некој тим од 1 милијаарда евра.
Еден куп постови со ахххаха слабиот мегваер, петко, трајко.
Невидено нешто досега.
Абе на почеток деметрини се пиеја зш химната им ја свиреле на господата чии клубови кога играа ракомет против некој си Вардар се служеа со подлости и ѓупски плачења од делегат преку судија па до економ, па за Грилиш што напнале. Јбг, сеир е, giveth, taketh.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom