ЕУРО 2020 - Нокаут фаза

Кои репрезентации ќе стигнат до финалето на ЕУРО 2020?

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Него што правиме со Филипс? Ќе чекаат некои екипи и на крај ќе заврши во Лестер, наредна година некоја екипа ќе лупна 100мил на Лестер.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.933
Поени од реакции
116.399
Иначе Стерлинг е многу чуден играч, од крајност во крајност оди. Може да те фрустрира 60 минути и да даде пребитен гол одеднаш, а може и 10 утакмици по ред да е дно и око да не му трепнува. Денес усра све што можеше и на крај гол даде. :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Добро не знам кој ви е филмот со форсов, ама ако се однесува ова на нас неколкумина што кењавме за 100м за Грилиш тогаш... Неспорни се неговите квалитети, проблем е што има една ебана добра сезона позади него, по бројки и игра збориме, и одма 100м? Ај нема везе не е ова ни тема ни место.

Него, влегувањето на Грилиш е токму она што го зборевме пред мечот околу креативноста и јачината што ја поседува Англија. До неговото влегување 0 шанси, откако влезе 2 брзи гола. :) А да не збориме дека ги имаат Рашфорд, Маунт, Фоден.... Стварно би било штета ради Саутгејт да испаднат од некоја екипа, а стварно имаат јак тим.

Германија доста слабо, очекувано за мене до негде затоа што имаат смена на генерации и веќе година дена не играат нај нај.
Grealish bese talent i pol uste koga se pojavi prvata sezona za Vila samo imase nekoi issues vo glata. Ako dobro pamtam, gi isterorizira Liverpool vo FA cup uste bez brada na nego.

Specificen mu e stilot na igra i toa e fakt, isto kako Rooney sto se znaese deka ke e bulldozer uste vo Everton i greota e da e sporeduvan so Berardi ili Insigne. So koj da ima jaka statistika vo Vila, so Egipkanine doneseni so vrski od sopstvenikot li? :)

Cisto da te potsetam deka i Lukaku za vas ne bese napagac za 80 milioni i koga vi vikavme deka ne dobiva support vo United se smeevte :) ednostavno e, Grealish ima i mozok i fizikus, neka go izvadi nekoj od Villa pa ke prajme muabet :)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.092
Поени од реакции
74.880
Франција ми отпаѓа, Холандија отпаѓа, Англија со отворен пат до финале, кое ќе го игра на свој терен. Кошмар :D
Останува да се навива за сите освен за Англија :D
Секако дека Грилиш е преценет, ќе се увериме во тоа во неговата кариера.
Се е полесно кога 4/4 натпревари ги играш на домашен терен.

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.195
Поени од реакции
10.220
Иначе Стерлинг е многу чуден играч, од крајност во крајност оди. Може да те фрустрира 60 минути и да даде пребитен гол одеднаш, а може и 10 утакмици по ред да е дно и око да не му трепнува. Денес усра све што можеше и на крај гол даде. :D
Си рекол сеа ќе му докажам на Стекот дека е слаб со анализи. :D (y)

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.862
Поени од реакции
5.737
Grealish bese talent i pol uste koga se pojavi prvata sezona za Vila samo imase nekoi issues vo glata. Ako dobro pamtam, gi isterorizira Liverpool vo FA cup uste bez brada na nego.
веројатно вака му ги "избркаа" бубачките од глава...

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.329
Поени од реакции
46.949
Франција ми отпаѓа, Холандија отпаѓа, Англија со отворен пат до финале, кое ќе го игра на свој терен. Кошмар :D
Останува да се навива за сите освен за Англија :D
Секако дека Грилиш е преценет, ќе се увериме во тоа во неговата кариера.
Се е полесно кога 4/4 натпревари ги играш на домашен терен.
Мислам дека следната во Рим ќе ја играат па последните 2 се во Англија. Така ко да ги разбрав коментаториве.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.092
Поени од реакции
74.880
Мислам дека следната во Рим ќе ја играат па последните 2 се во Англија. Така ко да ги разбрав коментаториве.
Да, само наредната би ја играле вом Англија. Сепак на таа ќе играат со победникот од Шведска/Украина, така да...
Под 4/4, мислев на првиве 4.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
веројатно вака му ги "избркаа" бубачките од глава...

Ако имаш претплата на Атлетик, вика дека сезоната на позајмица во Нотс Каунти многу созреал.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.933
Поени од реакции
116.399

Specificen mu e stilot na igra i toa e fakt, isto kako Rooney sto se znaese deka ke e bulldozer uste vo Everton i greota e da e sporeduvan so Berardi ili Insigne. So koj da ima jaka statistika vo Vila, so Egipkanine doneseni so vrski od sopstvenikot li? :)

Cisto da te potsetam deka i Lukaku za vas ne bese napagac za 80 milioni i koga vi vikavme deka ne dobiva support vo United se smeevte :) ednostavno e, Grealish ima i mozok i fizikus, neka go izvadi nekoj od Villa pa ke prajme muabet :)
Фросе, не се разбираме изгледа. Грилиш не вреди 100м во моментов, тоа е мојот муабет. Нормално, тоа е ирелевантно затоа што ако Сити е спремен да ги даде ќе си ги даде и тоа е тоа, нема да биде ни прв ни последен преплатен играч. Ете ВВД беше 80м платен па испадна дека до цент ги оправда парите, а памтам кои муабети се тераа тогаш околу сумата. Инаку како фудбалер мене ми е супер, не дека сум го гледал на сите 38 мечеви на Вила ама против појакиве екипи кога игра го гледам и нема збор дека е играчина. Ај дај боже да отиде во Сити и да биде успешен, што да кажам друго.

А за Лукаку ок, и он не вредеше 80м во моментот ама тој беше пазарот, на Интер очајно му требаше шпиц, Јунајтед ни наплати за тоа и чао џаци. Добро за нас е што експлодираше и изигра две страшни сезони.

Член од
25 декември 2019
Мислења
1.914
Поени од реакции
2.959

Dobro funkcioniraa sezonava so Watkins.

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Ацид нека го спреми форумов за големото финале Италија - Англија. Има да биде лудило, 300 страни во два сата има да се напишат. Пола од членовите муабет веќе нема да си прават.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom