EURO 2012 - McDonald's Fantasy Football

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување
39 поени засега, not bad (y) За утре уште го имам Бензема, ако даде гол одиме над 40.

Топ, од Јелавиќ 12 поенчиња, а за утре вадам двајца од Жорди Алба, Стриниќ, Ендрјус, Снајдер, Иниеста, РВП, Кин, на местото на Олсон и Рибери. Плус Шчезни ме утепа со -2 поени..

Значи ова коло од одбрана ништо не може да се собере, затоа што само Данска остана без примен гол.
3 играчи имав со 0, затоа беа сменети.
Се на се имам 31, 16 од Широков, 6 од Јелавиќ, другиве со по 2-3.
Утре имам уште 5 играчи: Харт, Олсон, Ларсон, Јанг и Бензема.
Очекувам уште некои 15-20.

Манџукич капитенче 26 поени :))) ме извлече ова коло,катастрофа другите...
РвП,Подолски,Росицки и Пихчех по 2 бода,а очекував 15-20 поени од овие...а само 8 :/ Широков и Жирков ми донесоа 11 поени,солидно,а Чорлука 4.
Војчех -2 :facepalm:.
Утре ги имам,Бензема,Волкот,Ларсон,Олсон и Косиелни..но овој последниот нема да е во првите 11 најверојатно,па ќе го ставам на клупа,и само 2ца од овие по 2 бода ќе можам да сменам...голманот за жал поради црвениот картон неможе да се извади...Гивен го имам како резервен...бодче плус ке му донесеше...и немаше да имам минус 2 :)))

Како е можно 0 поени да имам со Буфон, Бускец и Јелавич, кога вчера ги вечер направив измени за денешните натпревари......Ги сменив, направив Confirm your team....
Да не ми се пишани не е можно, пошо Киелини ми има добиено 3 поени....

12 поени ми се скратени, ти ебам играта скапана!:mad:

Значи ова коло од одбрана ништо не може да се собере, затоа што само Данска остана без примен гол.
3 играчи имав со 0, затоа беа сменети.
Се на се имам 31, 16 од Широков, 6 од Јелавиќ, другиве со по 2-3.
Утре имам уште 5 играчи: Харт, Олсон, Ларсон, Јанг и Бензема.
Очекувам уште некои 15-20.
шефче, ги забораваш швабите :)
покрај тоа што ми се омилени од 96`, ноер и лам ми донесоа солидни поенчиња

Тачно :)

Тек сега гледам дека Манџукиќ е ставен како играч од средина. Кој поклон човече:cuc:

Кога ќе заврши прво коло, ако направам трансфер на некој играч ми се бришат поените што ми ги донесел тој играч ?

резил и срамота.....еднниот голман црвен,другиот резервен на Данска.Тоа е ко ќе прајш тим на фантази со 2 литри вино во тебе -.-

Го продадов Шевченко на ден пред да почне :facepalm::facepalm::facepalm:

Барем Калстром извади асистенција колку толку да ме донесе на солидно ниво и да имам 34 поени на крај на коло ако ништо друго :)

Леле имаш среќа што примија Шведска уште еден гол и ми скина 1 бод, иначе те водев 35-34. Цело време пратев како ќе се одвиваат настаните и на крај само нерешено ќе заврши изгледа, ако не се смени резултатот. :)

Леле имаш среќа што примија Шведска уште еден гол и ми скина 1 бод, иначе те водев 35-34. Цело време пратев како ќе се одвиваат настаните и на крај само нерешено ќе заврши изгледа, ако не се смени резултатот. :)
Ти си Espana?
Нема да биде нерешено јас ќе победам пошто Јелавиќ ќе влезе на крај на коло наместо Семшов :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom