EURO 2012 - McDonald's Fantasy Football

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување
Ти си Espana?
Нема да биде нерешено јас ќе победам пошто Јелавиќ ќе влезе на крај на коло наместо Семшов :D

Ја сум, џабе и да не влезе, пак тепаше, гледам си земал +2 поени од Калсторм за recovered balls. Честито! :)

Само 41 бод, ептен лошо коло.
Сега добив некој преглед, кој е во прв план, така да wild card here I come:свиркам:

ako prodavam odnosno kupuvam igrac sega od koga zavrsi kolovo dali mi zemaat poeni minus i dali poenite mi se gubat ?

49 поени,а можеше подобро..:)) Манџукич ме извлече,капитенски :)
Реконструкција во тимот,направени се 9 измени..:)) очекувам околу 60 поени ова коло. :))

ako prodavam odnosno kupuvam igrac sega od koga zavrsi kolovo dali mi zemaat poeni minus i dali poenite mi se gubat ?

Untitled.png

Можеш да направиш еден трансфер (free transfer) пред почетокот на второто коло без да ти одземат поени, што значи вкупните поени ти остануваат исти. За секој додатен трансфер ти одземаат по 3 поени.

wSigg.jpg

Време е Иниеста, Озил, Бензема, Торес, Кержаков, Рибери и Јанг да направат нешто корисно за своите репрезентации.
Очекувам некои 70 поени ова коло!

Во онаа хед ту хед лига сум победил:pos:
Имало и побетер од мене, јас 41 тој 31.

Само требаше хед ту хед лигата да биде за највеќе 6 души, затоа што има 6 кола и да може секој со секој да изигра по еднаш.
Вака мислам дека има повеќе од 50 души во лигата.

Манџукич - Ериксен или Де Јонг - Модрич?
Што викате најарно за 2 коло?

И официјално после првото коло прв сум на кајгана лигата, 4ти во Македонија и тоа без голман, Чех и Линденгард ми се земени :cool:

поените од matchday 1 се замрзнати така?
не можам никако да ги изгубам освен ако не напраам додатни трансфери?
и капитенот ако го сменам сеа нема да ги изгубам бонус поените што ми ги освои во matchday 1?

p.s. invader мислам дека имаш преголеми нишани со поените.. 41 се сосема солидни и над просекот :)

поените од matchday 1 се замрзнати така?
не можам никако да ги изгубам освен ако не напраам додатни трансфери?
и капитенот ако го сменам сеа нема да ги изгубам бонус поените што ми ги освои во matchday 1?

p.s. invader мислам дека имаш ти преголеми нишани со поените.. 41 се сосема солидни и над просекот :)

Да, имаш сега еден фрее трансфер ама можеш и вајлд картата да ја искористиш :)

42 поени за прво коло. Можеше и подобро. Можно е да направам некој трансфер коловo

45 поени не е лошо...Јелавиќ го ставив во последен момент и најмногу поени ми донесе од напаѓачите :cautious:

Мораше Чех кикс да направи..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom