Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
A преговорите со Украина би можеле да почнат во 2010, тврдат во Брисец. Незадоволни граѓани на Украина блокираа граничен премин на Полска незадоволни од визниот режим. Европа излета веднаш со ветување дека ќе го разгледа проблемот, по штетите кои го предизвикаа блокирањето. А апликацијата во НАТО се уште се разгледува, не е одбиена...............ќе има ли трговија, трампа или казна на Русија за Косово.
Каде се Македонците?
Уште еден меѓународен "шамар" за Македонија.
Иако укинувањето на визите е само една од редот на компензации што и ги нудат на Србија за сериозната загуба која евентуално би ја поднела, за нас е доказ дека немаме што да понудиме и дека повторно, силом прилике, ќе си останеме со кратки ракави.
Мада, "симпатичен" беше Фуере кога пробуваше да не потсмири и да ја зашеќери ситуацијава со дипломатски лажги.
Симпатичен беше и кога долива до бурето. Уште посимпатичен ќе беше ако се удавеше со него заедно.Мада, "симпатичен" беше Фуере кога пробуваше да не потсмири и да ја зашеќери ситуацијава со дипломатски лажги.
Симпатичен беше и кога долива до бурето. Уште посимпатичен ќе беше ако се удавеше со него заедно.
Фуј то. Фуере набрзо ќе даде отказ и ќе аплицира за Македонско државјанство... а после ќе учествува во формирањето на МАК ИРА дивижн. Слушајте ме![]()
Епа после толку јагниња на жар и црвено вино... треба барем да плукне на државава. Или тоа што се измоча во Охридско се важи?
И ќе лижне кај шо други плукналеЗнам дека Ерван ја сака Македонија. Знам и друго - дека пазарил куќа во Охрид - значи, не му е во интерес да го третира езерото наше Охридско на скопски начин
![]()
Додека црнците умираат од СИДА у африка, а Кинези ја запоседнуваат Бугарија.Ајде што кога ќе можете да патувате низ еу како бугарите ќе сме 70% низ еу работат како црнци
Сега ќе се најде некој мрчатор на форумиве
Оправи си аватара - пише се "Capo di tutti Cappi"