Eric Prydz (Pryda) во Македонија на 09.08.2008

• Креатор на темата Креатор на темата Helo
  • Време на започнување Време на започнување
9 Август. Тоооооо. Лани не бев на ПВД ама на Ерик ке одам 100%.

Енди Мур на 2ри и Ерик Придз на 9ти... Ццц, тешка дилема.... ма одаме и на 2цата бе... :)

Ke ima dobri zurki letovo vo Ohrid
se gledame tamu

A da i zaboraviv

Плажа-Nemo 1 август Dj David Morales Live
Дејвид Моралес за мене е најдобар Дј, и има дојдено 4 пати у Скопје на сите присуствував. Едноставно типот е најдобар. Немам зборови.
А на 1 Август изгледа за прв пат ќе го пропуштам.

Одаме на одмор за Охрид едно 7-8 дена. :)

Одам обавезно!!!! Прида е цар, тука нема коментари. Оваа година се докажа и тоа у најдобро светло! Нема ни една промашена песна, сите шо ги е направил се хитови! Тај не се опишува, тај човек треба да се доживее.

Prydz momentalno stvarno meli....ima vreme do togas ama se nadevam deka nema da go proustam.

Definitivno,place: Gradishte 2 summer beach club (vtora plaza)

Bavarecot напиша:
Дејвид Моралес за мене е најдобар Дј, и има дојдено 4 пати у Скопје на сите присуствував. Едноставно типот е најдобар. Немам зборови.
А на 1 Август изгледа за прв пат ќе го пропуштам.
Ne e toj dobar,curi vrija na negovite zurki,zatoa ti e omilen...predpostavuvam.Mozda stvarno nego go sakas:P Mala shala,pozdrav;)

Идам па што сака нека биде
п.с.
се гледаме таму:vozbud:

Значи од 1ви до 9ти фул све :pipi::pipi:
Таман пред испитна.:uvo:

Според она што го кажува Вест

[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Картите за настанот ќе бидат пуштени од петок по цена од 600 денари. (И.И.)

Пааа, клабери, Градиште из д плејс.
[/FONT]

Според она што го кажува Вест

[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Картите за настанот ќе бидат пуштени од петок по цена од 600 денари. (И.И.)

Пааа, клабери, Градиште из д плејс.
[/FONT]
Јес ит из! :vozbud:

Охохохо ко ќе се плеснам во прва борбена линија :vozbud:
Едвај чекам да дојдеее:vozbud:

Два дена пред тоа сум Струга, топ. Градиште не ми бега и овој пат. :vozbud:Горнион ме сака! :vozbud:

Odam garant........Inace mozam da garantiram deka "laichki" narod mnogu nema da ima...Site shto bea zagreani za zurki vejke si se doma....:D:D:D(osven ako si pravel nekoj turnea so 2 3 iljadi eu vdzeb pa da gi fati site deshavanja za godinava vo Oh i okolija). Takada,prema mestoto jas bi sakal da bide poveke na relax atmosfera so ne povejke od 2 3 iljadi narod(a mislam deka i toa e premnogu).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom