Eric Prydz (Pryda) во Македонија на 09.08.2008

• Креатор на темата Креатор на темата Helo
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
4 јуни 2007
Мислења
2.885
Поени од реакции
189
Една од најголемите ѕвезди на електронската музика Eric Prydz (Pryda) ќе има журка на една од плажите во Охрид на 9 Август (уште не е утврдена локацијата) и ќе биде организирано од страна на Авалон.

Тоа е се', сега за сега.

дефинитивно не идам дека 10 август се случува 100 пати поголема атракција во сплит:brrrrm:

дефинитивно не идам дека 10 август се случува 100 пати поголема атракција во сплит:brrrrm:
Ама затоа други илјадници ќе идат. (Шо има у Сплит уствари тогаш?)

Ама затоа други илјадници ќе идат. (Шо има у Сплит уствари тогаш?)
iron maiden концерт имаат, иначе би идел на ова ама ми се поклопија датумите штета

Iron Maiden big deal...Туку за мене, не сум по рок или што и да се.. Само транс и електронска музика :)

p.s. Ако има уште некој трансер еве му уште една мега ѕвезда летово во Охрид - Andy Moor @ Ohrid August 2nd 2008. http://www.myspace.com/andymoor

кики идеш??? пошо сум на 20 км од охрид а одам таму секој ден... немат врска ке појдам и на Ерик... само ако сум при кеш ама и Prodigy се во изгрев... исто мислам август ама не знам кој точно...

закон брат, ке се иде, плажа си е плажа, бев на paul van dyk, најзакон на свет атмосферче топ

Супер ке биди и ова лето лудила.

Ke ima dobri zurki letovo vo Ohrid
se gledame tamu

A da i zaboraviv

Плажа-Nemo 1 август Dj David Morales Live

Eric Prydz hehee konecno go docekav mojot idol :D idam so garancija i ima da mu se obesam dok ne se slikam so nego lele uste ne mozam da poveruvam deka coekov ke doe tuka ... u son mi se soni deka ke doe i ete tii hehe super idam

P.s Fala za informaciite a na david ke bidam 100% bidejki ke rabotam na nemo taka da Im in :D

se gledame tamu :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom