Eric Prydz (Pryda) во Македонија на 09.08.2008

Член од
4 јуни 2007
Мислења
2.885
Поени од реакции
189
Една од најголемите ѕвезди на електронската музика Eric Prydz (Pryda) ќе има журка на една од плажите во Охрид на 9 Август (уште не е утврдена локацијата) и ќе биде организирано од страна на Авалон.

Тоа е се', сега за сега.

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
дефинитивно не идам дека 10 август се случува 100 пати поголема атракција во сплит:brrrrm:

Член од
4 јуни 2007
Мислења
2.885
Поени од реакции
189
дефинитивно не идам дека 10 август се случува 100 пати поголема атракција во сплит:brrrrm:
Ама затоа други илјадници ќе идат. (Шо има у Сплит уствари тогаш?)

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Ама затоа други илјадници ќе идат. (Шо има у Сплит уствари тогаш?)
iron maiden концерт имаат, иначе би идел на ова ама ми се поклопија датумите штета

Член од
4 јуни 2007
Мислења
2.885
Поени од реакции
189
Iron Maiden big deal...Туку за мене, не сум по рок или што и да се.. Само транс и електронска музика :)

p.s. Ако има уште некој трансер еве му уште една мега ѕвезда летово во Охрид - Andy Moor @ Ohrid August 2nd 2008. http://www.myspace.com/andymoor

S

StormRage

Гостин
кики идеш??? пошо сум на 20 км од охрид а одам таму секој ден... немат врска ке појдам и на Ерик... само ако сум при кеш ама и Prodigy се во изгрев... исто мислам август ама не знам кој точно...

lamja25

Grande FIORENTINA !!!
Член од
5 декември 2007
Мислења
2.339
Поени од реакции
66
закон брат, ке се иде, плажа си е плажа, бев на paul van dyk, најзакон на свет атмосферче топ

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Супер ке биди и ова лето лудила.

Sprite

Bayern Fanatic
Член од
23 јули 2007
Мислења
447
Поени од реакции
36
Ke ima dobri zurki letovo vo Ohrid
se gledame tamu

A da i zaboraviv

Плажа-Nemo 1 август Dj David Morales Live

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Oпааа...интересно,интересно

B

Bokica85

Гостин
Eric Prydz hehee konecno go docekav mojot idol :D idam so garancija i ima da mu se obesam dok ne se slikam so nego lele uste ne mozam da poveruvam deka coekov ke doe tuka ... u son mi se soni deka ke doe i ete tii hehe super idam

P.s Fala za informaciite a na david ke bidam 100% bidejki ke rabotam na nemo taka da Im in :D

se gledame tamu :D

Kajgana Shop

На врв Bottom