Eric Prydz @ Club Colosseum, 2 јули 2009

• Креатор на темата Креатор на темата Helo
  • Време на започнување Време на започнување
Soon.. very soon.. Убаво да си поминате.. Гледаме се на 16ти. :)

има купено некој карти во претпродажба? јас бев денес и ми викаат не се стигнати

има купено некој карти во претпродажба? јас бев денес и ми викаат не се стигнати

можно е.утре да провериш пак ќе има сигурно.или па во другите кафичи кај шо се продаваат.
малце загревање:smir:

Јас земав денес во Автобус 200 ден, во четврток се 300 ден, а на врата 400 ден , во Југтон нема :smir:

Јас земав денес во Автобус 200 ден, во четврток се 300 ден, а на врата 400 ден , во Југтон нема :smir:

во Југотон не ни има за журките шо се во Colosseum:smir:

ајде вечер.:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Убав провод вечер и скокајте и за мене :vozbud:...јас сум спречен да идам од објективни причини :nesum:

Вечер ќе биде ТОП ! ! ! !:vozbud::vozbud:

Само да ве обавестам.Не очекувајте некој фидбек и анимирање на публиката од страна на Prydz.Ептен е срамежлив батката :kesa: бар до лани таков беше :smir:

Да не има случајно некој што нема да оди вечер па да ми шитне карти, нека ми пише по пп?

Само да ве обавестам.Не очекувајте некој фидбек и анимирање на публиката од страна на Prydz.Ептен е срамежлив батката :kesa: бар до лани таков беше :smir:
Синоќа не разубеди!

Журката беше неверојатна! Иако првиот саат беше само ОК, потоа кога се опушти Ерик кога излезе пред пултот и кога почна да скока на траките атмосферата се дигна за 200 % и до крај остана таква и човекот се враќаше 3 пати по барање на публиката, за да заврши со Proper Education ремиксот.

Ми остави голем впечаток синоќа, каде подобар од лани од Градиште, тој е продукциски гениј, а и ДЈ гениј исто така.

Синоќа не разубеди!

Журката беше неверојатна! Иако првиот саат беше само ОК, потоа кога се опушти Ерик кога излезе пред пултот и кога почна да скока на траките атмосферата се дигна за 200 % и до крај остана таква и човекот се враќаше 3 пати по барање на публиката, за да заврши со Proper Education ремиксот.

Ми остави голем впечаток синоќа, каде подобар од лани од Градиште, тој е продукциски гениј, а и ДЈ гениј исто така.

Само ќе се надоврзам...Pryda=God...тоа вчера не може да се опише...значи се средено направено до перфекција...GENIUS:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

неам зборови.секоја чест за момакот,не рамрда максимално,до крај....аплоадирам видеа ќе ставам после некое.:smir:

Синоќа не разубеди!

Да ти кажам искрено и не бев нешто разубеден од тоа што видов погоре,а и сетов нешто ко реприза од лани.YES дека вчера не бев таму за да оценам ама ко шо гледам немало некој битен момент шо го немаше лани.Битно му ја знам техниката на чоекот,знам дека му е на завидно ниво,нема сомнеж во тоа,а за сетот шо го направил гарантирам дека не бил ништо повеќе од неговите продукции: Прида,Маусвил,Сајрез Ди,Шериден,Му..... и нешто плус од Сведиш мафија.ГАРАНТ! :D :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom