Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
има купено некој карти во претпродажба? јас бев денес и ми викаат не се стигнати
има купено некој карти во претпродажба? јас бев денес и ми викаат не се стигнати
Јас земав денес во Автобус 200 ден, во четврток се 300 ден, а на врата 400 ден , во Југтон нема :smir:
Синоќа не разубеди!Само да ве обавестам.Не очекувајте некој фидбек и анимирање на публиката од страна на Prydz.Ептен е срамежлив батката :kesa: бар до лани таков беше :smir:
Синоќа не разубеди!
Журката беше неверојатна! Иако првиот саат беше само ОК, потоа кога се опушти Ерик кога излезе пред пултот и кога почна да скока на траките атмосферата се дигна за 200 % и до крај остана таква и човекот се враќаше 3 пати по барање на публиката, за да заврши со Proper Education ремиксот.
Ми остави голем впечаток синоќа, каде подобар од лани од Градиште, тој е продукциски гениј, а и ДЈ гениј исто така.
Да ти кажам искрено и не бев нешто разубеден од тоа што видов погоре,а и сетов нешто ко реприза од лани.YES дека вчера не бев таму за да оценам ама ко шо гледам немало некој битен момент шо го немаше лани.Битно му ја знам техниката на чоекот,знам дека му е на завидно ниво,нема сомнеж во тоа,а за сетот шо го направил гарантирам дека не бил ништо повеќе од неговите продукции: Прида,Маусвил,Сајрез Ди,Шериден,Му..... и нешто плус од Сведиш мафија.ГАРАНТ!Синоќа не разубеди!
Журката беше неверојатна! Иако првиот саат беше само ОК, потоа кога се опушти Ерик кога излезе пред пултот и кога почна да скока на траките атмосферата се дигна за 200 % и до крај остана таква и човекот се враќаше 3 пати по барање на публиката, за да заврши со Proper Education ремиксот.
Ми остави голем впечаток синоќа, каде подобар од лани од Градиште, тој е продукциски гениј, а и ДЈ гениј исто така.