eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
На есен ќе има нови држави може ќе не стават и нас :toe:

Мора да ја стават ако се фер админите!
На топикот за нови држави највеќе се пишува за Македонија, Малта и Белорусија...
Не би било лошо баш пред да ги ставаат државите да направиме уште една иницијатива за создавање на Македонија , да ги притискаме малку админите како што беше сеа пред некое време кога се се пишуваше само за Македонија:salut:

Како може да се добие бан? Како можат да ни ги откријат повеќето профили? Дали е посигурно ако се игра преку страните што овозможуваат да се сокрие proxy i ip адресата

Како може да се добие бан? Како можат да ни ги откријат повеќето профили? Дали е посигурно ако се игра преку страните што овозможуваат да се сокрие proxy i ip адресата

Секако банираат, џабе ти е прокси и слични глупости земи само еден акаунт и готово, или веќе ако играш со повеќе остави ги не ги играј веќе.

Прашај ги админите ќе ти кажат,сигурно знаат:pos:

инаку со мацле каснење,честито на сите шо влегоа у конгрес :)

Го давам акаунтот на еРеп
ник: the don one
левел: 18
ману: 5,64
голд: 45

Кој сака нека ми пише на ПП

Го давам акаунтот на еРеп
ник: the don one
левел: 18
ману: 5,64
голд: 45

Кој сака нека ми пише на ПП
Еј може ли од акаунтот да ми пратиш некој голд зашто ми ги снема сите ?
И така не го играш . фала :)

Еј може ли од акаунтот да ми пратиш некој голд зашто ми ги снема сите ?
И така не го играш . фала :)

Не ги давам, бидејки некој ако го сака ке го сака со сите ГОЛД

И дај те бе луѓе изјаснете се со став околу реорганизација на војската на официјалниот македонски форум!

Не ги давам, бидејки некој ако го сака ке го сака со сите ГОЛД

Па прави само на ден work/train и ништо друго додека не најдеш некој (а кој не би сакал 18-ти левел акаунт) а другите донирај ги за војската ќе направиш добро, друго нема ..

дај да напрајме состанок како тој порано...на другиот форум кај шо има чет бокс...вака на овој прееска не се разбравме...

еден предлог, секој на темава да пише кој чин има и колку демиџ има...да имаме барем малку евиденција...

шиткам Q2 оружје... 9 парчиња =2,3 голд...

дај да напрајме состанок како тој порано...на другиот форум кај шо има чет бокс...вака на овој прееска не се разбравме...

еден предлог, секој на темава да пише кој чин има и колку демиџ има...да имаме барем малку евиденција...

шиткам Q2 оружје... 9 парчиња =2,3 голд...

Добра е идејава , потребен е еден состанок зашто гледам се едни исти луѓе пишиме на темата за реорганизација за војската!
http://www.erepmacedonia.com/viewtopic.php?f=3&t=96 Дајте свое мислење и кој е во можност да помогне нека донира пари во Macedonia Bank!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom